Cum a apărut Ştefania pe un panou publicitar din New York. Iubita lui Speak a uimit pe toată lumea

Badea Violeta 16.07.2021, 19:34

Cum a apărut Ştefania pe un panou publicitar din New York. Iubita lui Speak a uimit pe toată lumea după ce a apărut pe unul dintre cele mai mari ecrane din Times Square. De mai bine de o săptămână, Speak și Ștefania se află în Statele Unite, de unde au postat numeroase fotografii.

Cum a apărut Ştefania pe un panou publicitar din New York

Ștefania, iubita lui Speak, și-a surprins urmăritorii de pe Instagram după ce a postat mai multe imagini și filmulețe cu ea în timp ce apare pe unul dintre cele mai mari renumite ecrane din Times Square. Fanii vedetei au rămas șocați de această apariție și mulți se întreabă cum a ajuns Ștefania pe acest panou publicitar din New York.

Ei bine, totul a ieșit la iveală. Se pare că ar fi vorba despre o apariție finanțată prin care vedeta și-a promovat costumele de baie pe care le vinde online.

„Uite, mama, tata! Am reușit și promit că pot mai mult”, a scris Ștefania în dreptul fotografiei de pe Instagram.

„O zi specială! Am făcut-o și pe asta!”, a comentat și Speak despre reușita iubitei sale.

Îndrăgitul cuplu se află într-o vacanță în Statele Unite ale Americii de mai bine de o săptămână. Ștefania și Speak au publicat numeroase poze și le-au arătat tuturor admiratorilor lor locurile frumoase pe care au apucat să le viziteze.

Cum a aparut Stefania pe un panou publicitar din New York
Cum a aparut Stefania pe un panou publicitar din New York

Iubita lui Speak a uimit pe toată lumea

După ce a publicat fotografia inedită, Ștefania le-a povestit fanilor că a avut parte și de un incident. Mai exact, vedeta și iubitul ei au fost opriți de poliție chiar pe aeroport, imediat după ce au coborât din avion.

„Era să rămânem acolo, să ne ia oamenii ăia, să ne pună cătușe”, a spus Ștefania pe rețeaua de socializare.

Speak a oferit mai multe detalii despre această experiență neplăcută. Cântărețul a povestit că autoritățile le-au cerut documentele, apoi au făcut mai multe investigații. Aceștia credeau că Speak este cetățean american.

„Ajunsesem, trebuia să ne luăm bagajele, eram la vamă și ăla de acolo mi-a zis să închid portița aia de dă la ghișeu și să pun zăvorul. Și după mi-a zis să mergem în birou că vor colegii lui să vorbească cu noi. Când am auzit de birou, gata, am zis că nu e bine.

Și mergem într-o sală de așteptare, unde erau toți dubioșii și după ne-au băgat în birou separat. După ce m-au băgat pe mine, a venit o fată și a luat-o și pe Ștefania. Atunci recunosc că m-am speriat puțin, nu mi s-a mai întâmplat asta, de 1000 de ori am mai intrat.

Atunci mi-au zis că figurez că cetățean american, deși eu nu sunt, și am plecat din America de mult și n-am mai venit și vor să vadă care e treaba. Că cică de ce ne-am luat un singur bilet și i-am zis că ne-am luat dus-întors și după au început întrebările: câți bani am în buzunar, am zis că n-am deloc cash, doar carduri, că cică trebuie să am și am zis că o să scot și altele”, a povestit Speak, potrivit spynews.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...