Cum a apărut Nicoleta Luciu după ce s-a zvonit că divorţează. Acum totul e clar! Foto

Ana Anitoiu 17.12.2021, 12:12

Nicoleta Luciu a fost surprinsă într-un loc public după ce s-a zvonit că divorţează de omul de afaceri Zsolt Csergo, alături de care are patru copii, la scurt timp după ce a fost publicată cartea scrisă de Codin Maticiuc despre viața lui Nuțu Cămătaru. În paginile acesteia, interlopul a menționat că el și fratele lui, Sile, au avut o legătură cu fosta asistentă de televiziune.

Dinu Maxer, fostul iubit al Nicoletei Luciu, despre legătura ei cu frații Nuțu și Sile Cămătaru

Deși Nicoleta Luciu și soțul ei nu au făcut nicio declarație publică în legătură cu povestea spusă de Nuțu Cămătaru, fostul iubit al asistentei TV, Dinu Maxer, a avut o reacție. El și fosta asistentă TV au avut o relație în perioada 1997 – 2005, iar interlopul susține că el și fratele lui au avut relații cu ea în 2003.

„Eu nu știu nimic despre acest episod, n-am nimic de spus. Sunt curios însă și mă întreb de ce Nicoleta nu apare să declare ceva? De ce tace? Noi am avut o relație frumoasă, de opt ani, până în 2005. Când ne-am cunoscut era domnișoară.

Ne-am despărțit cu o săptămână înainte de Paște, a fost o despărțire liniștită, apoi n-am mai avut despre ce să vorbim, Nicoleta a avut familia ei, eu, pe a mea. Nu mai vorbim de mulți ani, nu i-am urat La mulți ani! de Moș Nicolae” a spus Dinu Maxer pentru Impact-Playtech.

Cum a aparut Nicoleta Luciu dupa ce s-a zvonit ca divorteaza
Nicoleta Luciu

Cum a fost văzută Nicoleta Luciu după zvonul referitor la divorț

Nicoleta Luciu și soțul ei au declarat amândoi că nu divorțează. Fosta asistentă TV, care s-a mutat la Miercurea Ciuc și s-a dedicat familiei, a fost surprinsă în București la o clinică de înfrumusețare unde a avut o programare la un tratament pentru păr.

În imaginile surprinse de cancan.ro, Nicoleta Luciu apare îmbrăcată cu un trening negru simplu, încălțată cu o pereche de adidași albi și o mască de protecție albastră. Vedeta avea cearcăne pronunțate, părea nemachiată și era concentrată la telefonul ei mobil. În fotografii se vede că fosta asistentă TV nu a renunțat la verighetă. Deschideți galeria foto de mai sus!

Actrița care a apărut în producții precum „Inimă de Țigan”, „Regina” și „Lacrimi de Iubire” și omul de afaceri n-au avut o căsnicie extrem de liniștită până în prezent. Zsolt Csergo i-a fost infidel fostei asistente TV, dar mariajul lor nu s-a încheiat. Vezi și ce decizie a luat Nicoleta Luciu după declarațiile lui Nuțu Cămătaru!

 

Colaj Foto : Narcisa TOmulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...