Cum a apărut Larisa Iordache, după ce a anunțat că este infectată cu Covid-19. Fanii au rămas surprinşi

Marian Cărăvan 03.11.2020, 15:15
Cum a apărut Larisa Iordache, după ce a anunțat că este infectată cu Covid-19. Fanii au rămas surprinşi

Pentru Larisa Iordache, viața merge mai departe. Nu a dezarmat după ce a fost testată pozitiv la noul coronavirus. Se întâmpla în urmă cu o săptămână, iar de atunci sportiva e în autoizolare. A ținut să-i asigure pe toți că e bine și și-a surprins fanii cu postarea sa de pe rețelele de socializare.

Apariție surprinzătoare a gimnastei Larisa Iordache, după ce a anunțat că este infectată cu Covid-19

Pentru gimnasta Larisa Iordache, momentul infectării a picat cum nu se putea mai rău. Mai ales că își pregătea revenirea în gimnastică, după o pauză de trei ani. Sportiva în vârstă de 24 de ani nu a depus armele și arată un optimism molipsitor. Este în autoizolare de săptămâna trecută, dar continuă să se pregătească acasă pentru visul ei. Acela de a reveni în competiții. Iar prima ocazie va fi la Campionatele Naționale programate în perioada 17-19 noiembrie, la Ploiești.

„Mă simt bine, am o stare generală fără simptome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata așa cum mi-a recomandat medicul”, anunţa Larisa Iordache, în urmă cu o săptămână.

Larisa Iordache nu are timp să se plictisească în autoizolare. Pe lângă pregătirea pentru Naționale, gimnasta se încurajează și îi încurajează și pe alții. Mesajul motivațional postat pe rețelele de socializare este edificator.

„O femeie puternică nu se dă bătută niciodată”, a scris Larisa Iordache, pe Instagram.

Mesajul postat de Larisa Iordache dupa ce a fost infectata cu noul coronavirus
Mesajul postat de Larisa Iordache dupa ce a fost infectata cu noul coronavirus

A îmbrăcat uniforma de polițist în plină pandemie

În luna aprilie, în plină pandemie de coronavirus, autoritățile din România au apelat la sportivii legitimați la Clubul Dinamo, aflat în subordinea MAI. Printre aceștia s-a numărat și gimnasta Larisa Iordache care a fost chemată să ajute, din cauza lipsei de personal.

„Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal.
Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stam în casă. Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă, sunt puși în pericol.

Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că, eu vă rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră”, spunea atunci Larisa Iordache.

Multiplă campioană europeană şi vicecampioană mondială, Larisa Iordache urmează să revină în gimnastică după o pauză de trei ani. Larisa a suferit o ruptură de tendon ahilian stâng la Mondialele de gimnastică din 2017, de la Montreal, fiind nevoită se se opereze de nu mai puțin de trei ori.

Urmăriți Impact.ro și pe