Cum a apărut Gabriela Cristea, după ce a slăbit spectaculos. Imaginile de la mare cu vedeta Antena Stars arată o transformare uimitoare. Foto

Rădulescu Valentin 17.07.2020, 11:33

Frumoasa brunetă și-a făcut de curând apariția la mare alături de familia ei. Gabriela Cristea și-a afișat silueta superbă și se vede clar că a slăbit foarte repede în ultimul timp cu noua ei dietă. Cum s-a prezentat vedeta de la Antena Stars?

Gabriela Cristea și-a făcut apariția la mare

Deși a luat o pauză de la televiziune, Gabriela Cristea nu s-a lăsat de dietă. Fosta prezentatoare a celebrelor emisiuni ”Noră pentru mama” și ”Te vreau lângă mine”, dă dovadă în continuare de ambiție. Zilele trecută vedeta Antena Stars a fost surprinsă pe litoral în stațiunea Mamaia de către click.ro, acolo unde își petrece vacanța alături de Tavi Clonda, soțul ei, și cele două fetițe ale lor. Pe litoral Gabriela a arătat că este o persoană activă, după ce s-a jucat toată ziua cu fetițele ei.

Gabriela Cristea se află la vârsta de 45 de ani și face furori cu silueta sa din ultima perioadă. Frumoasa brunetă se bucură în totalitate de corpul ei tonifiat și și postează pe rețelele de socializare îmbrăcată sumar. Amintim că prezentatoarea tv a mărturisit că a început o dietă în care poate mânca de toate, dar câte puțin.

Cum a apărut Gabriela Cristea, după ce a slăbit spectaculos. Imaginile de la mare cu vedeta Antena Stars arată o transformare uimitoare. Foto
Sursă Foto: click.ro

Dieta Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea a povestit recent cum arată dieta pe care o ține în prezent pentru a obține o siluetă de invidiat. Prezentatoarea tv susține că este o dietă destul de simplă care îți permite să mănânci orice, doar că trebuie să calculezi numărul de calorii pe care să le mănânci pe zi. Gabriela Cristea are parte de 3 mese principale și 2 gustări, iar totul merge perfect.

„Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme. Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede, doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor, așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super! Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport, pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer!”, a spus Gabriela Cristea, potrivit sursei citate de mai sus.