Gabriela Cristea, apariție tulburătoare. Imaginea pe care fanii nu credeau că o vor mai vedea

Iancu Andreea 07.07.2020, 18:26

Gabi Cristea este o femeie împlinită. Vedeta are o familie frumoasă, în curând o emisiune nouă, dar și un trup de invidiat. Prezentatoarea s-a afișat într-un mod inedit, iar fanii au felicitat-o.

Vedeta își dezvăluie silueta de invidiat

Imaginile postate pe rețelele de socializare sunt spectaculoase. Gabriela Cristea a luptat permanent cu kilogramele în plus, însă de această dată a reușit să scape de 25 de kilograme. Cu o astfel de siluetă, vedeta are curajul chiar să își dezvăluie formele în fața fanilor săi.

Se pare că secretul pentru noul trup al Gabrielei este dieta pe care o ține vedeta. În ciuda vieții agitate alături de cele două micuțe și de soțul Tavi Clonda, Gabi Cristea a reușit să slăbească.

Practic, mănânc aproape orice, am renunțat doar la făina albă și în rest, mănânc dulce de două ori pe săptămână doar că mănânc în cantități moderate și încerc să nu mă privez de nicio plăcere pe care o am, pentru că, de fapt, asta este toată treaba. În momentul în care începi să privezi organismul de diverse chestii apar frustrările și abandonezi ușor.

Totuși, prezentatoarea nu a făcut o obsesie din a-și cântări trupul. Pe de altă parte, lipsa kilogramelor a determinat-o pe Gabriela să se simtă din nou bine în pielea ei.

Câte kilograme am slăbit nu știu, pentru că nu m-am cântărit, pentru că refuz să mă mai cântăresc, pentru că dacă cântarul meu arată cam câte kg cred eu risc să mă rearunc în frigider. Și atunci prefer să nu știu câte kg, important este să mă simt eu confortabil și să văd că se subțiează talia, a declarat Gabriela Cristea pentru Antena Stars.

Gabriela a reușit să slăbească în mod uimitor Foto - Facebook
Gabriela a reușit să slăbească în mod uimitor
Foto – Facebook

Când va reveni pe micile ecrane

Într-un interviu recent, acordat click.ro, Gabriela Cristea a dezvăluit că urmează să revină în fața telespectatorilor. Cu toate acestea, nu are o dată fixă pentru asta.

Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie. În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă, a mărturisit Gabriela Cristea, potrivit click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...