Gabriela Cristea și-a lăsat toți fanii cu gura căscată. Felul în care a apărut vedeta

Iancu Andreea 23.06.2020, 13:24

Gabriela Cristea este o femeie fericită. Are alături un soț minunat, pe Tavi Clonda, precum și două fetițe superbe, care le ocupă celor doi tot timpul. Cu toate acestea, Gabriela nu a uitat să aibă grijă și de ea. După ce s-a luptat de nenumărate ori cu kilogramele în plus, acum vedeta arată uimitor. A slăbit și este mai zâmbitoare ca niciodată.

Transformarea spectaculoasă

Prezentatoarea TV a trecut prin mai multe schimbări ale siluetei de-a lungul timpului. Mai cu seamă după cele două sarcini prin care le-a adus pe lume pe copilele cuplului. Astfel, Gabriela a fost constant într-o luptă cu kilogramele, având diferite fluctuații de greutate. Cu toate acestea, aspectul fizic nu a împiedicat-o pe vedetă să fie una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare.

Pe de altă parte, în ultima vreme, Gabriela pare să se pregătească de noua emisiune, ce ar putea începe din toamnă. Așadar, înarmată cu multă determinare și o dietă ce dă rezultate, soția lui Tavi Clonda a început să își dezvăluie noua siluetă.

Gabriela a făcut eforturi și a reușit. Acum se poate mândri cu un corp aproape perfect. Vedeta TV este mai zâmbitoare ca oricând și face alegeri vestimentare tot mai îndrăznețe. Se pare că sportul, dieta și ambiția au ajutat-o pe Gabriela să arate fabulos. Am spune noi că și liniștea din familie o face să radieze.

Astăzi m-am îmbrăcat în galben ca să îi arăt soarelui cât de mult îmi doresc mângâierea razelor sale. Bună dimineața, este mesajul transmis de Gabriela pentru urmăritorii săi.

Vedeta TV arată spectaculos și radiază de fericire Foto - Facebook
Vedeta TV arată spectaculos și radiază de fericire
Foto – Facebook

Planuri de revenire pe micul ecran

Gabriela Cristea se pregătește intens de reîntoarcerea pe platourile de filmare. Se pare că toamna se anunță una prolifică. Astfel, Gabriela Cristea mărturisește că are deja o ofertă în discuție.

Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat. Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist.

Potrivit click.ro, prezentatoarei i-au lipsit emisiunile și munca din televiziune. Cu toate acestea, s-a bucurat de timpul petrecut în familie, alături de soțul său și de micuțele lor.

Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie. În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă, a mărturisit Gabriela.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...