Cum a apărut Elena Udrea în parc, alături de fetița ei. Nu ai mai văzut-o așa

Mihai Roșoiu 22.10.2020, 13:35
Cum a apărut Elena Udrea în parc, alături de fetița ei. Nu ai mai văzut-o așa

Elena Udrea a fost surprinsă în parc, alături de fiica sa și nu numai. Fosta mână dreaptă a președintelui Traian Băsescu a ieșit din prim-planul vieții publice din România. Acum, blonda de la Cotroceni își dedică întreaga viață familiei sale. Dovada cea mai clară o reprezintă ultimele fotografii cu fostul ministru al Dezvoltării.

Elena Udrea a uitat de pandemie și a mers în parc alături de familie

Vremurile în care Elena Udrea își pregătea cu atenție ținutele vestimentare pentru orice ieșire sunt deja istorie. Și-a însușit perfect rolul de mămică și pare să fie mult mai superficială atunci când vine vorba de haine. Așa că, atunci când a fost pozată și filmată într-un loc public, Elena Udrea a apărut într-un trening.

Elena Udrea si Adrian in primele zile dupa nasterea Evei
Elena Udrea si Adrian in primele zile dupa nasterea Evei

Obiectul vestimentar lejer i-a surprins pe trecătorii care au remarcat-o. Pe tot parcursul ieșirii la aer liber, Elena Udrea a fost tot timpul cu ochii pe Eva Maria. Micuța, o adevărată prințesă a familiei, s-a simțit perfect alături de cei doi părinți și bunica din partea mamei. Toți s-au asigurat că micuța are la dispoziție tot ce își dorește.

Cei trei adulți au fost la dispoziția Evei Maria, iar momentele petrecute împreună au fost surprinse de paparazzi de la Cancan.

Elena Udrea, relaxare în parc după o perioadă agitată

Fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale în perioada în care președinte era Traian Băsescu a depășit o perioadă delicată din punct de vedere personală.

După ce a fugit din România în Costa Rica pentru a evita o posibilă condamnare, Elena Udrea a revenit la București. În America Centrală a născut-o pe Eva Maria, dar a și fost arestată. Grație colaborării dintre Interpol și autoritățile din Costa Rica, blonda a fost reținută. Eliberată în preajma Sărbătorilor de Iarnă din 2018, Udrea a revenit în București.

Elena Udrea în parc alaturi de fiica sa
Elena Udrea în parc alaturi de fiica sa (Sursa foto: Cancan) 

Acum, împreună cu Adrian Alexandrov, Elena formează un cuplu solid. Cei doi se bucură de rolul de părinți și încearcă să se bucure de fiecare progres îl face micuța Eva Maria.

La plimbarea din parc, fetița cuplului Udrea-Alexandrov nu a stat locului nicio clipă, A mers la locul de joacă, s-a bucurat de baloanele de săpun și de pașii făcuți împreună cu mami, tati și bunica.

Controversele în care a fost implicată Elena Udrea

Imaginile cu Elena Udrea în parc alături de familia sa par desprinse dintr-o superbă poveste. Totuși, viața fostului ministru în ultimii ani a fost una agitată. A fost protagonista mai multor dosare, care au zguduit România.

Dosarul „ Microsoft”, Dosarul „ Gala Bute”, Dosarul „ Hidroelectrica”, dar și implicarea în campania electorală din 2009, sunt doat câteva dintre momentele în care Udrea a fost în atenția publică.

 

Urmăriți Impact.ro și pe