Cum a apărut Dana Budeanu în ziua în care a împlinit 43 de ani. „Nu am ce să îmi doresc”

Ioana Bucur 24.07.2022, 17:18
Cum a apărut Dana Budeanu în ziua în care a împlinit 43 de ani. „Nu am ce să îmi doresc”

Dana Budeanu, apariție răvășitoare în ziua în care a împlimit 43 de ani. Vedeta radiază de fericire în imaginea publicată pe platformele de social media, lăsându-se fotografiată într-o ipostază în care nu a apărut prea des în fața publicului din România. Printre cei care i-au transmis urări s-au numărat fostul primar al Bucureștiului, Gabriela Firea, și un nume surpriză din televiziune.

Dana Budeanu a împlinit 43 de ani

Una dintre cele mai vehemente voci din spațiul public românesc, un critic al autorităților și măsurilor luate în ultimii doi ani, în contextul pandemiei de Covid-19, Dana Budeanu și-a transformat paginile de social media în portavocea nemulțumirilor sale. Vedeta este destul de discretă în ceea ce privește viața sa personală, postând rar imagini intime.

Excepția de la regulă a venit pe 22 iulie, în ziua în care a împlinit 43 de ani. Îmbrăcată lejer, cu o bustieră albă și un accesoriu auriu supradimensionat, Dana Budeanu radiază de fericire. Bruneta ține în mână un tort superb pe care scrie „Happy Birthday Dana” (n.r. – La mulți ani, Dana). Imaginea a fost însoțită și de un mesaj:

„Nu am ce să îmi doresc”, a scris Dana Budeanu.

Fotografia a strâns peste 17 mii de reacții din partea internauților. Printre cei care i-au făcut urări au fost fostul primar al Bucureștiului, Gabriela Firea, și omul de televiziune Victor Ciutacu.

„La mulți și fericiți ani”, i-a scris Gabriela Firea.

„Un selfie cu preafericitul sărbătorit, să crești mare”, a fost mesajul lui Victor Ciutacu.

Cum a apărut Dana Budeanu în ziua în care a împlinit 43 de ani. „Nu am ce să îmi doresc”

Ce spune despre un nou val al pandemiei

De pe plajă, Dana Budeanu a vorbit recent despre ipotezele ce anunță valul șase al pandemiei, ce ar putea să ajungă la noi în țară de la finalul lunii august.

„Nu vine niciun val șase. Știrile pe care le citiți, și care sunt valabile peste tot în lume, adică nu vă imaginați că și aici la bogați se vorbește, dar ca la bogați, doar se vorbește despre asta. S-a făcut foarte mult cașcaval în ultimii doi ani jumate, voi știți asta de la mine, din prima zi.

Vreau doar să vă liniștiți, că dacă anunță 10.000 de cazuri pe zi, o sută de mii de cazuri pe zi, cum s-a început și la noi, înseamnă zero, nu înseamnă nimic, trebuie să vândă iar măști și teste.

Așa e și aici, așa e peste tot, o să încerce cu o măscuță – două, voi probabil iar o să haliți. Că mă întrebați de ce nu mai fac verdicte. Le-am făcut doi ani, pentru cine să fac, le-am făcut ca să vă apărați.

Poate urmează anticipatele și o să începem verdictele. O să încerce cu măscuțe și testuțe, le haliți, bine, nu le haliți. Nu se întâmplă nimic, nu vă bagă la ATI. Haideți, domnule Rafila, să le spuneți că așa au zis șefii la lume au zis să vă băgăm mască când intrați la metrou.”, a declarat Dana Budeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...