Mama lui Cristiano Ronaldo, categorică în privința nunții fiului ei cu Gerogiana Rodriguez. ”Vrea doar banii lui”

Andrei Cezar 30.09.2021, 17:44
Mama lui Cristiano Ronaldo, categorică în privința nunții fiului ei cu Gerogiana Rodriguez. ”Vrea doar banii lui”

Ies la iveală detalii explozive cu privire la familia lui Cristiano Ronaldo. Mama Atacantului de la Manchester United nu este de acord ca fiul său să se căsătorescă cu Georgiana Rodriguez, potrivit cotidianului Marca. Motivul? Se pare că frumoasa iubită a portughezului și-ar urmări doar interesul financiar.

Mama lui Cristiano Ronaldo se opune căsătoriei fiului ei cu Gerogiana Rodriguez

Cristiano Ronaldo și Georgiana Rodriguez formează un cuplu de mai bine de patru ani. Cei doi s-au cunoscut în Spania, pe când lusitanul evolua la Real Madrid, iar recent cei doi s-au mutat la Manchester, după transferul fotbalistului la echipa de pe Old Trafford.

În ultima perioadă, s-a vorbit tot mai mult despre posibila căsătorie dintre a celor doi. Mai mult, chiar Georgiana Rodriguez a făcut un anunț în acest sens. Modelul argentinian în vârstă de 27 de ani a oferit o scurtă declarație pe marginea acestui subiect, într-un teaser al documentarului ”Soy Gerogiana”, realizat de celebra platformă de streaming Neflix.

Întrebată de prieteni despre o eventuală nuntă, frumoasa brunetă a răspuns: ”Nu depinde de mine. Să sperăm!”

Afirmația sa a adâncit și mai mult speculațiile privind căsătoria dintre Cristiano și Georgiana. Împotriva acestui eveniment ar fi chiar mama lusitanului. Potrivit Marca, care citează presa portugheză, Maria Dolores dos Santos Aveiro „îi recomandă acestuia să nu se căsătorească cu ea, considerând că Georgina vrea doar să profite de banii lui”.

Femeia nu ar fi singura împotriva căsătoriei dintre fiul său și modelul argentinian. Ea este susținută și de frații și surorile fotbalistului portughez.

Se pare totuși că marele eveniment ar urma să aibă loc, chiar dacă familia atacantului de la Manchester United se opune acestui lucru. Nunta ar urma să aibă loc în Maroc, într-un cadru restrâns.

Mama lui Cristiano Ronaldo, categorica in privinta nuntii fiului ei cu Gerogiana Rodriguez. ”Vrea doar banii lui”
Mama lui Cristiano Ronaldo, categorica in privinta nuntii fiului ei cu Gerogiana Rodriguez. ”Vrea doar banii lui”

Cum s-au cunoscut cei doi. ”A fost dragoste la prima vedere”

Gerogiana Rodriguez a povestit în urmă cu mai bine de un an cum l-a cunoscut superstarul portughez. Frumoasa brunetă spune că a fost cucerită în primul rând de aspectul fizic al fotbalistului.

„M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa. Mă clătinam pe picioare și o scânteie s-a aprins. Prima întalnire cu Cristiano a fost la Gucci, acolo unde lucram ca asistentă de vânzări. La câteva zile distanță, ne-am întâlnit din nou la un eveniment al brandului și am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată.

Eu sunt foarte timidă și mi-a fost greu să fac primul pas. A fost însă dragoste la prima vedere pentru amândoi. Ador felul în care Cristiano mă tratează, cum are grijă de mine”, spunea ea.

Cristiano Ronaldo și Georgiana Rodriguez au împreună o fiică, Alana, în vârstă de trei ani. Potrughezul mai are alți trei copii, pe care îi creșt alături de iubita sa.

Urmăriți Impact.ro și pe