Cum a ajuns un cioban român să fie urmărit de mafioţii din Sicilia. Clanul vrea răzbunare

Stan Filon 18.06.2021, 19:36
Cum a ajuns un cioban român să fie urmărit de mafioţii din Sicilia. Clanul vrea răzbunare

Un cioban român a ajuns să fie urmărit de mafia siciliană! Cum a ajuns la această ”performanță”? Ei bine, românul este acuzat că a ucis doi membri ai temutei mafii, iar colegii de cartel al victimelor au jurat acum să își răzbune confrații.

Iată cum a ajuns un cioban român să fie urmărit de mafioţii din Sicilia

Un cioban român riscă o pedeapsă cu închisoare pe viață, după ce a luat viața a doi oameni, în Italia! Florin Scurtu a șocat autoritățile din Italia, dar și mafia siciliană, după ce a ucis doi frați într-un mod foarte violent. Mafia vrea acum răzbunare iar românul nu este în siguranță nici după gratii.

A început procesul românului Florin Scurtu în Italia. Bărbatul a trăit în România până în anul 2019, atunci când a decis să facă o schimbare importantă în viața lui, așa că a plecat în Italia pentru un trai mai bun. S-a angajat la o fermă în Sicilia. Doi frați, cunoscuți ca fiind foști membri ai mafiei siciliene, l-au acuzat pe cioban că și-ar fi dus oile la păscut pe terenul lor, așa că la scurt timp au intrat în conflict.

Cum a ajuns un cioban roman sa fie urmarit de mafiotii din Sicilia
Cum a ajuns un cioban roman sa fie urmarit de mafiotii din Sicilia

Riscă închisoarea pe viață, dar se teme de răzbunarea mafiei

Un an mai târziu, în iunie 2020, conflictele au tot continuat și a existat un scandal de amploare la fermă. La scurt timp după conflictul cu ciobanul din România, cei doi frați mafioți au fost găsiți fără suflare. Filippo, în vârstă de 74 de ani şi Calogero La Monaca, în vârstă de 76 de ani, au fost găsiți morți, iar anchetatorii au considerat că aceștia au fost uciși pentru activitatea lor infracțională din trecut.

Procurorii italieni au luat în calcul o răzbunare între mafioți, după ce fratele lor mai mare, Antonio, a avut parte de o moarte violentă, în stilul mafiei siciliene, în rmă cu mai mulți ani. Ancheta procurori în cazul celor doi frați a ajuns însă la ciobanul Florin Scurtu. S-a descoperit că el ar fi, de fapt, cel care le-a luat viața celor doi bătrâni mafioți.

Românul riscăo sentință pe viață, însă își face problemepentru siguranța sa, după ce a primit amenințări din partea mafiei siciliene, care i-a transmis că moartea celor doi frați va fi răzbunată, indiferent de situație.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...