Cum a ajuns să arate, la 74 de ani, Al Bundy. De nerecunoscut! Foto

Iancu Andreea 01.07.2020, 11:30

Al Bundy, personajul interpretat de Ed O’Neill a stârnit hohote de râs în anii ’80-’90. Vânzătorul de pantofi din Familia Bundy era un tip mai mereu morocănos, atât de bine jucat de către actor. Cariera de peste 40 de ani a lui Ed este admirabilă și și-a pus amprenta asupra actorului în vârstă de 74 de ani. Așa arată acum Ed O’Neill, personajul principal al sitcom-ului.

Începuturile sale nu prevesteau o carieră în actorie

Ed O’Neill s-a născut pe 12 aprilie 1946, în Youngstown, Ohio. Actorul provine dintr-o familie în care mama lucra drept asistent social, iar tatăl era șofer de camion și oțelar. De asemenea, O’Neill a ajuns să se perfecționeze în istorie după ce a obținut o bursă la Universitatea Ohio. Totuși, sportul a reprezentat pentru actor prima dragoste. Astfel, acesta a ajuns să joace fotbal în Ohio, după care s-a transferat la Youngstown State University, unde a a jucat ca apărător. Cariera sa în fotbal s-a încheiat și astfel Ed s-a întors la școală pentru a începe să studieze actoria.

Și se pare că nu a fost o alegere greșită. Ed a devenit faimos datorită rolului său din Familia Bundy (Married with children). Serialul a fost difuzat pe micile ecrane timp de 10 ani, în perioada 1987 și 1997. Vânzătorul de pantofi, Al Bundy, pare să îi fi purtat noroc lui Ed. Astfel, acesta a ajuns să se mândrească cu o carieră de peste 40 de ani ca actor. De asemenea, O’Neill a fost recompensat pentru talentul său, fiind nominalizat la numeroase premii

Viața sa amoroasă s-a învârtit în jurul unei singure femei. Actorul american a fost căsătorit începând cu 1986 cu actrița Catherine Rusoff. Și aceasta a avut un rol episodic în serialul care l-a consacrat pe Ed. Totuși, în 1989, cuplul s-a separat, dar s-a împăcat în 1993. Cei doi sunt părinții a două fete, Claire născută în 1996 și Sophia născută în 1999.

Ed O'Neill și restul distribuției din Familia Bundy
Ed O’Neill și restul distribuției din Familia Bundy
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...