O artistă celebră face dezvăluiri incendiare! „900 euro pe zi în compania unui fotbalist”. Ce se întâmplă la petrecerile la care presa nu are acces

O artistă celebră face dezvăluiri incendiare! „900 euro pe zi în compania unui fotbalist”. Ce se întâmplă la petrecerile la care presa nu are acces

O cunoscută cântăreață și actriță din Spania a făcut dezvăluiri incendiare despre petreceri private organizate de fotbaliști, la care presa nu are acces. La acestea participă actrițe, influenceri și escorte.

Dezvăluiri incendiare făcute de Amor Romeira

Petrecerile la care presa nu are acces au fost date în vileag de Amor Romeira, una dintre cele mai căutate cântărețe și actrițe din Spania. Mai precis, fosta concurentă „Big Brother” povestește cum fotbaliștii dau niște petreceri organizate în diferite case imense, în care invită diferite femei pe care le plătesc.

Amor Romeira, 31 de ani, care are aproape 300.000 de urmăritori pe Instagram, a specificat că este mereu chemată la astfel de „chefuri”. „Am refuzat însă de fiecare dată”, a spus vedeta. Deși a negat că ar fi participat, cântăreața a mărturisit că are prietene care au participat la astfel de petreceri private.

Romeira este cunoscută pentru faptul că a avut relații cu numeroși fotbaliști, așa cum mărturisea chiar ea, cu ceva timp în urmă. Unul dintre foștii ei iubiți ar fi un fotbalist de națională, care a fost cu Spania la Mondialul din 2014. „Ei sunt cei care caută femeile care lucrează în televiziune. Sunt ca niște medalii pentru ei”, spunea Amor Romeira.

Ce se întâmplă la petrecerile la care presa nu are acces

Amor Romeira a dezvăluit că nu sunt lăsate informații la voia întâmplării, iar petrecerile private sunt anunțate în ultimul moment, pentru a evita astfel ca locația să fie descoperită și să evite situațiile neplăcute în care ar fi urmăriți de paparazzi. Și nu fotbaliștii sunt cei care caută direct femeile, ci apelează la intermediari. Totul este atât de privat și discret, încât participanților li se reține telefonul mobil la intrare, neavând astfel posibilitatea de a filma ceva pe timpul petrecerii.

„Sunt chemate actrițe, vedete TV, femei care au influență în rețelele de socializare. Fetele de companie ajung să primească și 800-900 de euro pe zi în compania unui fotbalist. Trebuie lăsat telefonul la intrare. Petrecerile astea nu au dată, fiindcă nu vor să se afle. Fotbaliștii trimit pe alții să le aducă fete, fiindcă nu vor să se expună”, a explicat Romeira.

Amor Romeira s-a născut pe 13 februarie 1989.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI