Mihai Bendeac, absolut jenant după mărturia unei fete violate. A acuzat-o și că e prostituată

Iancu Andreea 10.06.2020, 15:34

După ce o țară este cu ochii ațintiți pe scandalul iscat de vloggerul Colo și declarația sa, Mihai Bendeac apare și el în atenția publicului. În timp ce Alexandru Bălan (Colo) incita la violarea minorelor, o filmare din 2015 îl arată pe actor în hohote de râs, comentând o știre despre violul unei tinere, pe canalul său de Youtube.

Bendeac, râde cu lacrimi și o acuză pe tânără de prostituție

Actorul a început clipul explicând că urmează să citească un fel de revista presei. Acesta a primit un articol interesant, pe care s-a gândit să îl filmeze. Mihai Bendeac lecturează întreaga știre, comentând și având reacții necontrolate.

Bună seara, există cineva care îmi face relativ zilnic un fel de revista presei. Mi-a trimis o știre de astăzi și nu pot să mă abțin să trăiesc și restul articolului împreună cu voi. Haaaa, haaa, explică Mihai Bendeac în deschiderea clipului.

Juratul consideră fabulos chiar începutul articolului.

Ana Maria Mocanu a fost violată. Bă, nasol. Ana Maria Mocanu fiind o făptură, o fată, asistentă TV, nu știu, se arată el impresionat de experiența fetei.

Juratul iUmor continuă să lectureze textul, bufnind în hohote de râs după aproape fiecare propoziție. Actorul dezvăluie chiar că primește numeroase mesaje de la tinere de liceu, insinuând că nu se comportă deloc precum niște copile.

Eram doar un copil, eram doar la liceu. Haaaa, haaa, păi, dacă vă arăt ce mesaje primesc eu pe Facebook de la copilițe de liceu, mori.

Vedeta continuă să citească articolul de pe wowbiz.ro și o ironizează pe Ana Maria, insinuând că era prostituată. Aceasta mărturisise că fiind la liceu, obișnuia să facă lecții împreună cu un grup de prieteni.

Recunosc că eram mai naivă. Ăsta e pe sistemul mă împiedic des”, o ironizează Bendeac, în alte hohote de râs.

Bendeac a avut o reacție jenantă la adresa dramei asistentei tv
Bendeac a avut o reacție jenantă la adresa dramei asistentei tv

Drama Anei Maria, luată în râs de Bendeac

Continuând să lectureze textul articolului, Bendeac descoperă că fata învăța în zona Vitan. În aceleași hohote de râs, Mihai descoperă că incidentul s-a produs într-o seară, cu un coleg mai mare, care s-a oferit să o conducă acasă.

…începuse să fie mai violent cu mine și verbal, și fizic. A fost cel mai greu moment din viața mea și nu aș vrea să treacă nimeni prin așa ceva, povestea fata. De ce îmi vine mie să completez acuma: și mai ales pentru suma aia?!, spune Bendeac. Sunt rău, nu mai vreau să fiu rău, continuă el.

Păstrând același spirit amuzat, Mihai continuă să citească, de data aceasta izbucnind mai rău în râs.

Mi-a fost mult teamă să mai merg la liceu. De aceea, în prima sesiune am și picat la Bac, povestea Ana. Băi ești nebun, d-aia a picat la Bac în prima sesiune, că a fost violată de către meditator, comentează Bendeac.

Actorul continuă să se amuze minute în șir cu privire la trăirile fetei. Acesta consideră total nepotrivită declarația acesteia și mai ales explicația prin care se justifică picarea examenului.

Mi-a fost teamă să povestesc, nu am spus nimănui așa ceva, afirmă victima, în timp ce Bendeac continuă să râdă. Este monumentală această declarație, este cea mai tare declarație pe care eu am auzit-o în ultimul timp. Deci Ana Maria Mocanu nu a luat bacalaureatul pentru că a fost violată de meditator. Măicuță!

Deși clipul a fost filmat cu ani în urmă, Mihai Bendeac nu a făcut nicio nouă declarație cu privire la reacția sa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...