Ce se întâmplă în familia Mirelei Vaida după atacul de la Acces Direct. Decizia luată de soțul prezentatoarei

Nicu Stan, Ioana Constantin 25.03.2021, 09:31

Ce se întâmplă în familia Mirelei Vaida după atacul de la Acces Direct. Decizia luată de soțul prezentatoarei a uimit o lume întreagă, mai ales că unele guri susțin că vedeta a fost atacată intenționat, la comandă.

Mirela Vaida, criză de nervi în direct. Vedeta ar vrea să renunțe la emisiunea Acces Direct

S-a aflat ce se întâmplă în familia Mirelei Vaida după ce aceasta a fost atacată în direct, în timp ce prezenta emisiunea Acces Direct. Decizia luată de soțul prezentatoarei uimește opinia publică.

S-a scurs aproape o săptâmână de la incidentul care a şocat opinia publică.  Mirela Vaida, 39 de ani, prezentatoarea emisiunii Acces Direct de la Antena 1, a fost atacată, chiar în timpul emisiunii, de o femeie dezbrăcată, care a încercat să o lovească cu o cărămidă.

Mirela Vaida si familia ei
Mirela Vaida si familia ei

Mirela Vaida, păzită ca un președinte

Acum, Mirela Vaida este păzită ca și un şef de stat. În platou o așteaptă o armată de bodyguarzi, iar soţul ei nu o mai scapă din ochi.

Vinerea trecută, pe 19 martie, Mirela Vaida a trăit coşmarul vieţii ei, când o femeie dezbrăcată a intrat în platoul emisiunii ”Acces Direct” şi a încercat să o lovească aruncând în ea cu o bucată de cărămidă.  Mirela Vaida a depus deja, la Secţia 4 de Poliţie, plângere pentru tentativă de omor, împotriva femeii de 40 de ani din Iaşi. Agresoarea este acum internată la Spitalul Obregia.

Mirela Vaida se află încă în stare de șoc

Mirela Vaida se află încă în stare de şoc, îi este frică să mai vină la emisiune şi se teme să nu fie omorâtă.  Imediat după şocantul incident, soţul vedetei a venit de urgenţă să o ia acasă pe aceasta şi, de atunci stă numai lângă ea. De asemenea, Mirela Vaida este protejată şi de o armată de bodyguarzi.

Astfel, luni, înainte ca Mirea Vaida să ajungă la muncă, bodyguarzii au intrat în dispozitiv, aceştia stând afară în ploaie şi asigurându-se că nimeni nu va mai intra în studioul Antenelor neinvitat.

Mirela Vaida, adusă de soț la muncă

Mirela Vaida a ajuns la muncă alături de soţul ei. Aceștia au venit cu un bolid de lux, după care Mirela Vaida a fost preluată de către bodyguarzi, direct din stradă, şi condusă în interiorul clădirii. În contextul în care Mirela Vaida este păzită mai ceva ca un şef de stat, vedeta este încă traumatizată după incidentul şocant pe care l-a trăit.

Are insomnii, și, la un moment dat, frumoasa vedetă a făcut o criză de nervi în direct. Spunea că ar vrea să renunţe să mai prezinte emisiunea Acces Direct. Prezentă la momentul atacului în studioul Acces Direct, Danilea Gyorfi, susținea că femeia ar fi fost trimisă de cineva să facă ce a făcut, fiind un ”atac la pont”.