VIDEO EXCLUSIV

Cum a ajuns Ramona Păun să doarmă acasă la Corina Caragea. Dezvăluri din intimitatea vedetei de la PRO TV VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 15.05.2023, 19:27

Ramona Păun și Corina Caragea nu sunt doar colege la Pro TV, unde prezintă jurnalele de sport. Cele două sunt prietene bune de ani de zile, au bifat împreună numeroase vacanțe și chiar au locuit împreună la un moment dat.

Ramona Păun, dezvăluiri despre prietenia cu Corina Caragea

Mai exact, în perioada în care Ramona Păun își căuta locuință în București, ea venind de la Sibiu, bruneta a găzduit-o în casa ei. Acela a fost practic testul suprem pentru prietenia lor, care s-a consolidat în acea perioadă, ele realizând că sunt situații în care se înțeleg din priviri.

Ramona Păun a povestit, pentru Impact.ro, cum trec peste mici supărări, inevitabile de altfel în orice amiciție. Amândouă se cunosc foarte bine și își știu punctele vulnerabile, așa că, în prezent, gestionează mult mai ușor astfel de situații.

Ramona Păun și Corina Caragea sunt nedespărțite la puținele evenimente mondene la carte participă și nu stau împreună doar pentru a da bine la poze.

Fetele chiar se înțeleg și drept dovadă stau vacanțele pe care le-au bifat împreună de-a lungul timpului, ele petrecând prima escapadă la Paris în Franța, după care s-au plimbat împreună prin Turcia, Grecia, Spania, dar și pe la munte și pe la mare în România.

Prietenia lor a început de la o invitație în oraș lansată de Corina Ramonei, la puțin timp după ce aceasta se transferase de la Sibiu la București.

“Mai întâi am devenit bune prietene și apoi am ajuns să fim colege și să împărțim același jurnal. S-a legat foarte firesc și foarte repede. Încă din 2008 atunci când eu am ajuns în redacția știrilor Pro TV din București, pentru că inițial am fost la Pro TV Sibiu.

Nu știu, pur și simplu a fost o energie comună, foarte ușor am relaționat. Și am strâns multe amintiri împreună de atunci. Am fost în multe vacanțe, am împărtășit și momente frumoase și momente mai dificile, este o prietenie care ține de mulți ani și mă bucur că rezistă”, ne-a spus prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV.

Citește și Serialul care o fascinează pe Ramona Păun, deși nu a apărut încă. „Sunt deja parte din familie” VIDEO (exclusiv)!

Ramona Păun: “Corina uneori este brutal de sinceră, eu sunt un pic mai sensibilă”

Ca în orice relație de amiciție, există și episoade mai puțin plăcute, care au generat supărări. Vedeta Pro TV ne-a explicat cum au făcut față unor astfel de situații de-a lungul timpului.

“În ce prietenie între femei nu există astfel de momente? E inevitabil! Mai ales că noi suntem destul de diferite, avem personalități foarte diferite, uneori acesta este secretul longevității.

Alteori acesta este ingredientul care mai dă scântei, dar am trecut foarte ușor peste. Da, au mai fost momente în care nu știu, ea este foarte sinceră, uneori brutal de sinceră, eu sunt un pic mai sensibilă și atunci interpretez poate greșit unele intenții, dar realizăm foarte repede că nu sunt lucruri pentru care merită să ne certăm și nu, nu a fost niciodată o ceartă în adevăratul sens al cuvântului, poate doar discuții”, a declarat, pentru Impact.ro, Ramona Păun.

Atât ea, cât și Corina Caragea și-au dat seama că nu are niciun rost să se supere una pe alta din lucruri nesemnificative, așa că fiecare a dat dovadă de înțelepciune și a făcut primul pas pentru a remedia situația.

“În ambele sensuri, dar au fost atât de mărunte încât au trecut neobservate cumva. A fost puțină tensiune atunci pe moment, dar nu ceva semnificativ”, susține prietena și totodată colega Corinei Caragea.

Video: Daniel Bălan

Citește și Ramona Păun explică ce relație are cu colegul de la sport, Vadim Vîjeu. „Nu e la fel de monden”. VIDEO EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe