VIDEO EXCLUSIV

Ramona Păun explică ce relație are cu colegul de la sport, Vadim Vîjeu. „Nu e la fel de monden”. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip, Iulia Statie 28.12.2022, 17:41

Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, împarte jurnalele atât cu prietena Corina Caragea, cât și cu Vadim Vîjeu. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, vedeta ne-a spus cum se înțelege de fapt cu colegul ei, datorită căruia ea și Corina reușesc să mai petreacă împreună câte un weekend prin țară.

În ceea ce privește nunta cu Cosmin, nepotul lui George Mihăiță, Ramona a devenit superstițioasă, mai ales că planul lor de a deveni o familie cu acte a fost dat peste cap de câteva ori.

Ramona Păun, despre Sărbători

Ramona Păun a petrecut în familie Crăciunul, ocazie cu care și-a etalat aptitudinile culinare.

„Asociez sărbătorile cu anii copilăriei, când trăiam așa într-un univers magic creat de mintea mea și de ce era în jur și se instalează așa o melancolie frumoasă, de asta țin foarte mult la sărbătorile de iarnă. Mă implic în bucătărie, pentru că nu are cine să o facă.

Logodnicul meu Cosmin nu e tocmai prieten cu bucătăria. Gătesc preparatele tradiționale, sarmalele sunt foarte apreciate, am o rețetă un pic mai simplă, dar foarte gustoasă”, ne-a spus ea.

Ramona Păun, despre căsătorie

Deși formează un cuplu de peste 10 ani cu Cosmin, nepotul lui George Mihăiță, îndrăgostiții nu au reușit să își oficializeze relația, fiind de două ori la un pas să se căsătorească. Prima dată, pandemia a fost cea care le-a dat planurile peste cap, iar apoi tentativa de a-și uni destinele în Bruges, locul unde vedeta a fost cerută în căsătorie, a eșuat, pentru că nu sunt cetățeni belgieni. Nu au renunțat la plan, doar că preferă să îl țină secret.

„Am început să fiu și superstițioasă și să încerc să evit acest subiect (nunta) pentru că nu știu, am impresia că atunci când vorbesc despre el, lucrurile nu se mai leagă. Suntem pe drumul cel bun, acesta este răspunsul, ne apropiem, dar mai avem niște detalii de pus la punct, însă nu vreau să le dezvălui, vreau să fie o surpriză atunci când se va întâmpla.

Față de părinți nu, dar deocamdată nici lor nu am avut ce să le spunem concret, pentru că nu am stabilit o dată clară. Cu siguranță vor ști, vor fi acolo”, a spus, pentru Impact.ro, Ramona Păun.

Cum se înțelege Ramona Păun cu colegul Vadim Vîjeu

Ramona Păun și Corina Caragea sunt colege, dar și bune prietene. Și, spre norocul lor, faptul că mai au un coleg la jurnalele de sport, le ajută să bifeze împreună câte o escapadă prin țară.

„În principiu aș fi liberă de revelion și sper să reușesc să plec undeva pe aici prin Europa, într-un city break. Mai avem un coleg, Vadim, care nu este atât de monden precum suntem noi (ea și Corina Caragea, n.r.). Fără el nu am face față, fără el nu am putea să avem nici măcar un weekend pe aici prin România eu și Corina și slavă cerului, mai reușim!

Dacă înainte când lucram la Sport.ro, puteam să plecăm în străinătate împreună, să avem vacanțe mai lungi, acum măcar în România într-un weekend mai reușim să mergem.

Vadim este sprijinul nostru, ne bazăm unii pe ceilalți și chiar ne-am salvat din multe situații în care am avut nevoie, chiar suntem o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Nu există tensiuni între noi, ne împărțim foarte ușor jurnalele, nu am avut certuri în privința programului”, a declarat, pentru Impact.ro, Ramona Păun.

Urmăriți Impact.ro și pe