Cum a ajuns Iulia Vântur celebră în India. Se credea că e datorită lui Salman Khan, dar adevărul e cu totul altul

Iancu Andreea 11.05.2021, 14:37

Iulia Vântur a devenit celebră în India în urmă cu mai mulți ani, însă toată lumea a consiserat că succesul său i se datorează lui Salman Khan, cel care i-a devenit și partener. Frumoasa blondă a mărturisit însă adevărul, după ce a povestit de curând care este întâmplarea prin care a reușit să se lanseze în muzică, în India, o țară pe care abia începea să o cunoască atunci când a ajuns în topuri. Celebra prezentatoarea a emisiunii “Dansez pentru tine” a reușit să cucerească publicul indian, ajungând să strângă zeci de milioane de vizualizări la fiecare lansare de piesă.

Iulia Vântur, fosta prezentatoare de la Pro TV, a povestit cum a ajuns celebră în India

În urmă cu ani buni, Iulia Vântur se afla în plină ascensiune în showbiz-ul din România, devenind celebră datorită prezenței sale din cadrul emisiunii “Dansez pentru tine”, în care îl avea alături, drept partener, pe Ștefan Bănică Jr. Chiar dacă lucrurile păreau să se îndrepte pe o cale bună în România, fosta prezentatoare a ales să elimine barierele și să se bucure de șansa de a fi cunoscută și peste hotare. În India, Iulia nu este doar populară, ci a reușit să se transforme într-un adevărat fenomen, fiind îndrăgită de milioane de oameni. Gurile rele considerau că Iulia Vântur a ajuns celebră în India datorită relației sale cu Salman Khan, însă, în realitate, vedeta a dezvăluit adevărul.

Fosta prezentatoare a revenit de curând în țară pentru a se bucura de timpul alături de familia sa. Cu această ocazie, Iulia Vântur a decis să povestească mai multe despre reușitele sale din țara asiatică și despre cum a ajuns să devină celebră în India. Prezentă în emisiunea lui Mihai Gâdea, Sinteza Zilei, de la Antena 3, frumoasa de 40 de ani a oferit detalii despre începuturile succesului său în țara de origine a lui Salman Khan, celebrul actor de la Bollywood, despre care blondina se sfiește să dea detalii.

Am început din întâmplare. Cred că a fost pur şi simplu mâna destinului. Îmi plăcea atât de mult ceea ce făceam în România, în televiziune, că era greu de crezut că mă voi axa pe muzică. Eram într-o seară în primele mele călătorii în India cu o gaşca de prieteni şi, pentru că lor le place să cânte, să danseze, m-au rugat să cânt o piesă în română. A fost foarte greu să aleg o piesă care să-i atragă. Am ales colindul ”La Betleeem colo în jos”, acel colind pe care îl cânt în fiecare an părinţilor mei de Crăciun. Poate pentru că l-am cântat cu atâta patos, le-a plăcut şi au dorit să facă o piesă şi a devenit numărul 1, a povestit Iulia, stabilită în India de peste cinci ani.

Iulia Vântur a dezvăluit cum a ajuns celebră
Vedeta a revenit în România, bucurându-se de timpul petrecut alături de familie

Vedeta s-a bucurat să își revadă mama. Iulia i-a transmis un mesaj emoționant părintelui său

Viața departe de familie este una dificilă, iar dorul devine tot mai apăsător atunci când sunt sute de mii de kilometri care ne despart de cei dragi. Și pentru că a revenit în țară, în ciuda situației dificile din India, Iulia Vântur nu a putut trece peste revederea cu mama sa, ființa căreia îi este extrem de recunoascătoare nu doar pentru că i-a dat viață, ci și pentru că o susține necondiționat. În semn de mulțumire, vedeta a postat pe contul său de Instagram un clip în care a filmat revederea cu mama sa, alături de un mesaj extrem de emoționant.

Nu există dragoste mai mare ca dragostea de mamă. Și nu voi putea vreodată să îi mulțumesc pentru câtă dragoste, grijă, bucurie și mângâiere mi-a adus toată viața. Recunoscătoare pe viață… pentru viață, mă simt binecuvântată să o am alături de mine. Acum mai aproape ca niciodată. În sfârșit, după atâta vreme. Vă povestesc totul în curând, a scris fosta prezentatoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI