Iulia Vântur o duce extraordinar în India. Fosta vedetă PRO TV, succes răsunător: „80 de milioane deja”

Iancu Andreea 05.05.2021, 11:13

Iulia Vântur a ales să își construiască o carieră departe de țara sa natală România și trăiește de ani buni în India, locul care a primit-o cu brațele deschise. Deși acasă se bucura de celebritate în urma succesului pe care l-a înregistrat cu emisiunea „Dansez pentru tine”, fosta vedetă PRO TV a ales un alt drum. Acum este o cântăreață apreciată în India, unde are un succes răsunător și datorită relației cu celebrul Salman Khan.

Cum trăiește Iulia Vântur în India. Vedeta se bucură de succes în țara adoptivă

La cei 40 de ani, Iulia Vântur se poate considera o femeie împlinită. Fosta vedetă PRO TV are parte de recunoaștere în India, țara care a devenit acasă pentru ea de ani buni. Aceasta are o carieră înfloritoare ca artistă și trăiește o frumoasă poveste de dragoste împreună cu celebrul actor indian Salman Khan. Deși inițial și-au ascuns relația de ochii curioșilor, acum cei doi se afișează mai des împreună și chiar colaborează pe plan muzical. Recent, Iulia Vântur a împărtășit cu publicul român noul său proiect, care are deja un succes răsunător în India.

Fac bine, am lansat deja noua piesă din film, ”Seeti Maar”, și a făcut bine. De 6 zile a făcut 80 de milioane de vizualizări deja. Mă uit cum crește și nu se oprește. Piesa e din noul film al lui Salman Khan care urmează să se lanseze săptămâna viitoare, a declarat Iulia Vântur la emisiunea „La Măruță”.

Și-a ajutat iubitul să repete pentru filmările cu o altă femeie

Piesa în care colaborează cu iubitul său, Salman Khan are însă un videoclip în care românca nu apare. Aceasta a explicat că melodia se regăsește pe coloana sonoră a celui mai recent film din palmaresul actorului indian și urmează să fie lansat în zilele următoare. De asemenea, Iulia Vântur a dezvăluit că l-a susținut pe partenerul său la repetițiile pentru scenele din clip.

Actrița este foarte bună, îmi place de ea. Eu cânt piesa, dar nu sunt în videoclip. Filmele de la Bollywood sunt promovate așa, cu actorii din film în videoclipul piesei de pe coloana sonoră. Sunt situații deja prezentate în film. Ambii dansează bine. Salman Khan a exersat acasă cu mine, altfel cum crezi că o putea ridica pe actriță?, a adăugat vedeta.

Care este situația din India în contextul pandemiei. Iulia este îngrijorată pentru cei dragi

În ciuda vieții fericite și înfloritoare pe care o trăiește, Iulia Vântur nu a rămas indiferentă în fața problemelor cu care se confruntă India în această perioadă. Este cunoscut faptul că pandemia se agravează de la o zi la alta în statul indian, puternic lovit de un val de infectări. Din păcate, apropiații din India ai vedetei se confruntă tot mai des cu spitalizări din pricina virusului.

Situația e dramatică aici în India, în fiecare zi aud de cineva care ajunge la spital. Am o prietenă, e în spital și are nevoie de oxigen. Sper să se rezolve lucrurile așa, ușor, a mai spus aceasta.

Îi lipsesc tradițiile de Paște, de acasă

Chiar dacă pare că are tot ceea ce și-ar putea dori, bucurându-se de un succes răsunător în India, acolo unde a început cariera de cântăreață, Iuliei Vântur îi lipsesc obiceiurile de sărbători pe care le cunoaște de acasă. Fosta vedetă PRO TV a mărturisit că a încercat să vopsească ouăle după tradițiile din România, însă nu a reușit. Totuși, dorul de casă o va purta cât de curând înapoi, într-o vizită în țara sa natală.

Am încercat să fac ouă vopsite natural, dar nu au ieșit prea bine. Am încercat să fac ca acasă, nu a mers. Până la urmă am vopsit ouăle cu vopsea acrilică. Voi veni în curând acasă, a mărturisit Iulia Vântur pentru PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...