Cum a ajuns Gigi Becali să creadă despre un jucător străin de la FCSB că este, de fapt, român

Marian Cărăvan 11.08.2020, 18:27
Cum a ajuns Gigi Becali să creadă despre un jucător străin de la FCSB că este, de fapt, român

Gigi Becali și-a manifestat de multe ori intenția de a crea la FCSB o echipă formată numai din jucători români, creștini-ortodocși. Așa a ajuns să spună despre un jucător străin din lotul roș-albaștrilor că este român.

Gigi Becali și teoria sa despre ce înseamnă să fii român. Chiar dacă ești străin

Pe la echipa patronată de Gigi Becali s-au perindat în ultimii ani mulți jucători străini. Dacă pe moment era încântat de evoluția lor, în scurt timp avea să-i desființeze în declarațiile sale date în presă. Când îi ridica în slăvi, când îi făcea „cu ou și cu oțet”. Ei, dar nici jucătorii autohtoni nu scăpau de tirada patronului. Aceștia au totuși un atu, sunt români, creștini-otodocși, tocmai pe placul patronului, care își dorește să aibă o echipă formată din jucători români.

„Tot ce știu e că mă axez numai pe jucători români”, a spus Gigi Becali, la Pro X, când a fost întrebat despre posibilul transfer al fundașului central Alexandru Albu, de la Concordia Chiajna.

Intenție onorabilă de altfel a lui Gigi Becali, aceea de a avea în lot numai jucători români. Numai că uneori uită pe cine mai are sub contract. La câștigătoarea Cupei României a mai rămas un jucător străin, din compartimentul defensiv, grecul Aristidis Soiledis. Chiar dacă e străin, Gigi Becali nu renunță la el, dar a făcut totodată și o afirmație interesantă.

„Nu dăm afară jucătorii, ăla e grec, dacă e ortodox înseamnă că e român”, a spus Gigi Becali.

Fundașul grec Aristidis Soiledis este „românul” din lotul FCSB

Veste proastă: „românul” Aristidis Soiledis s-a accidentat

Fundașul grec Aristidis Soiledis, „naturalizat” automat de Gigi Becali datorită religiei care e pe placul patronului FCSB, a suferit o nouă accidentare. Cele mai recente probleme medicale îl fac pe Soiledis să rateze cel puțin primele patru etape din noul sezon al Ligii 1 și jocul cu FC Shirak, din primul tur preliminar al Europa League, programat pe 27 august.

Fotbalistul revenise recent după o accidentare și apucase să joace doar zece minute de la reluarea Ligii 1, pe finalul meciului cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a noua a play-off-ului.

„Bine ai venit în viața mea pentru următoarele trei săptămâni”, a transmis Aristidis Soiledis pe Instagram, alături de fotografia în care apare cu piciorul imobilizat.

Aristidis Soiledis, 26 de ani, putea fi o variantă și pentru centrul apărării, unde soluțiile antrenorului Toni Petrea sunt limitate.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe