Ce poreclă i-a pus Gigi Becali noului antrenor de la FCSB. A râs de el în direct

Marian Cărăvan 11.08.2020, 17:11
Ce poreclă i-a pus Gigi Becali noului antrenor de la FCSB. A râs de el în direct

Toni Petrea este autorul unei performanțe de invidiat. A cucerit un trofeu la primul meci pe banca tehnică a celor de la FCSB. S-a întâmplat pe 22 iulie, în finala Cupei României cu Sepsi Sfântu Gheorghe. De atunci, finanțatorul Gigi Becali s-a arătat încântat de noul antrenor al roș-albaștrilor. Dar i-a găsit și o poreclă.

Gigi Becali s-a amuzat copios când a dezvăluit ce poreclă i-a pus noului antrenor

Patronul FCSB nu s-a putut abține și într-o intervenție în direct la un post de televiziune a dezvăluit cum îl alintă pe antrenorul Toni Petrea, care a adus în vitrina cu trofee Cupa României. E foame mare de trofee la FCSB, de cinci ani roș-albaștrii nu se mai apropie de titlu în Liga 1, ceea ce e frustrant. Mai apar însă și bucurii cum este câștigarea Cupei României, practic singura șansă a celor de la FCSB de a prinde Europa în acest an. Și a prins-o după ce Dennis Man a înscris unicul gol al finalei cu Sepsi.

Gigi Becali îi dă credit lui Toni Petrea, chiar dacă gurile rele spun că de fapt acesta va fi dat la o parte când la FCSB va reveni Laurențiu Reghecampf. Până atunci însă, finanțatorul FCSB este convins că Toni Petrea și Thomas Neubert formează un cuplu mult mai puternic decât staff-ul pe care îl are alături Dan Petrescu, la campioana CFR Cluj. Vrând să transmită acest lucru, Gigi Becali a dezvăluit cum îl alintă pe antrenorul FCSB. S-a amuzat copios pe acest subiect, în direct la tv.

„Neubert + Toni Pietre (n.r. – Toni Petrea) e mai tare decât Dan Petrescu și ce mai e la CFR. Știi de ce îi zic Toni Pietre? Eu glumind îi spun Toni Piatră. Am simțit nevoia să îl alint și cu voi. E o alintare așa”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Toni Petrea a cucerit Cupa României

Toni Petrea a fost secundul lui Laurențiu Reghecampf. În trecut, a mai condus un meci al celor de la FCSB

Ideea avansată de Gigi Becali, în privința aducerii lui Toni Petrea la FCSB, a prins contur luna trecută. Mai ales că omul de încredere al lui Laurențiu Reghecampf se despărțise de gruparea Al Wasl, la care ocupa funcția de antrenor secund.

Apropiat al lui Reghe și colaborator la toate echipele antrenate de fostul fotbalist, Toni Petrea și-a manifestat intenția de a se întoarce în România. Așa că nu a ezitat când a fost ofertat pentru a o antrena pe FCSB, încadrându-se în profilul preferat de finanțatorul echipei. Adică tânăr și la început de drum în cariera de antrenor.

Toni Petrea a mai îndeplinit rolul de antrenor principal la FCSB în primul meci al ediției 2014-2015, când a condus echipa de pe bancă, Reghecampf fiind suspendat din sezonul anterior. După meciul câștigat atunci de FCSB cu 4-0 în fața celor de la Concordia Chiajna, Toni Petrea a spus: „Nu pot să zic că am fost eu antrenorul principal, pentru că am comunicat în permanență cu Reghe”.

Urmăriți Impact.ro și pe