Cum a ajuns Flavia Mihășan să revină la Antena 1. Anunțul care i-a făcut pe Răzvan și Dani să o caute de urgență

Badea Violeta 28.03.2023, 14:18

Flavia Mihășan traversează o perioadă foarte bună. Aceasta a revenit pe sticlă, după o pauză de trei ani zile, timp în care a adus pe lume doi băieți minunați. Acum s-a aflat însă şi cum a ajuns vedeta să facă parte tot din echipa celor de la Antena 1. Află, din rândurile următoare, ce i-a făcut pe Răzvan și Dani să o caute de urgență!

Cum a ajuns Flavia Mihășan să prezinte rubrica meteo la „Super Neatza de Weekend”

La sfârșitul lunii februarie, cea mai longevivă asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani a revenit la Antena 1, după o pauză de trei ani zile, timp în care a născut doi băieți superbi și s-a concentrat pe creșterea acestora, dar și pe contractele sale de promovare din mediul online.

Flavia Mihășan prezintă rubrica meteo la „Super Neatza de Weekend” și este extrem de fericită că și-a reluat activitatea în televiziune, mai exact la Antena 1.

„Am lipsit multă vreme. Mult, dar cu motivele cele mai întemeiate din lume. De ceva timp însă, am simțit că mă pot desprinde ușor, ușor de rutina cu care m-am obișnuit în ultimii ani, așa că am trimis o intenție în Univers și am revenit în echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”.

De aici încolo ne vom vedea mult mai des și abia aștept! Mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis și de energia frumoasă pe care mi-ați transmis-o… mi-a folosit maxim, pentru că am avut mari emoții azi”, a scris frumoasa blondină pe pagina sa de Instagram.

Citește și Flavia Mihășan, mărturie dezarmantă despre viața cu soțul ei. „Și când ieșim nu știm ce să facem”!

Flavia Mihasan 5
Flavia Mihasan 

În locul cui a venit Flavia Mihășan?

Înainte de Flavia Mihășan, rubrica meteo de la „Super Neatza de Weekend” era prezentată de Irisha. Potrivit acesteia, emisiunea de la Antena 1 se suprapunea cu alte proiecte pe care le are în prezent.

„Am plecat pentru că mi se suprapunea programul de la Antena 1 cu mai multe proiecte. Așa că nu mai puteam merge și la filmările de acolo.

Fac styling pentru diverse videoclipuri, lucrez cu diverși artiști și cu reviste de specialitate. Și atunci, pentru că acest job îmi ocupă mult timp, am fost nevoită să renunț la ceva… Și am renunțat la emisiune.”, a declarat Irisha pentru Click!.

Citește și Răzvan Simion, dezvăluiri despre retragerea din televiziune. Ce gânduri are celebrul prezentator de la Neatza!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...