Flavia Mihășan, mărturie dezarmantă despre viața cu soțul ei. „Și când ieșim nu știm ce să facem”

Anca Manolica 09.01.2023, 09:20

Flavia Mihășan este una dintre cele mai celebre asistente TV, care a fost ani buni colega de platou a lui Răzvan și Dani, la Antena 1. De ceva timp însă, ea a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, pentru a se putea îngriji de familie și cei doi copii pe care îi are cu soțul ei, Marius Moldovan. Dezvăluiri în exclusivitate pentru EGO.ro despre cum arată viața de cuplu, după ce au devenit părinți.

Flavia Mihășan, mărturii despre viața de cuplu

Pe Flavia Mihășan o cunoaște toată lumea de la emisiunea de matinal de la Antena 1, Neatza cu Răzvan și Dani, acolo unde a fost asistentă TV o bună perioadă de timp. În urmă cu cinci ani, la repetițiile pentru musicalul „Mamma Mia!”, ea avea să îl cunoască pe actualul său partener de viață, iar de atunci au devenit de nedespărțit.

Și-au dat rapid seama că exista o chimie aparte între ei, aveau multe puncte în comun, astfel că nu a mai durat prea mult până când cei doi au devenit o familie. În viața lor au apărut imediat și copiii, iar totul s-a schimbat radical. Blondina a dezvăluit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că de când au devenit părinți, serile în doi s-au rărit, dar asta nu înseamnă că nu mai există deloc momente în doi.

Flavia Mihășan, alături de familie
Flavia Mihășan, alături de familie

Încearcă să nu își neglijeze soțul

La ora actuală, principala preocupare a Flaviei o reprezintă cei doi băieți ai săi, de doi, respectiv trei ani, dar are grijă să nu își neglijeze nici partenerul de viață. Tânăra a mărturisit cu sinceritate că trebuie să mai lucreze la acest capitol, dar ambii fac eforturi pentru a nu se transforma în acele cupluri în care s-a instalat monotonia.

„Mai avem timp seara pentru noi. Câteodată mai vine buni. A fost o perioadă, acum câteva săptămâni, când s-au întâlnit ambele bunici și atunci am putut să ieșim. E altceva (..)

Dar și când ieșim nu știm ce să facem. Suntem atât de obișnuiți cu haos-ul ăsta, cu unul fugind după un copil și celălalt după altul încât ne este ciudat. Asta nu înseamnă că nu petrecem timp unul cu celălalt.

Copiii se culcă la 8 și jumătate seara. După ce adorm ei, dacă nu adoarme și vreunul dintre noi, că suntem rupți, atunci stăm de vorbă, petrecem timp ca și un cuplu.”, a povestit fosta vecină de la „Neatza”, pentru EGO.ro.

Citește și: Alimentul la care Flavia Mihășan a renunţat complet. Aşa se menţine în formă fosta vecină de la „Neatza”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...