Cum a ajuns, de fapt, Sorin Bontea în televiziune. Ce se întâmplă în culisele Chefi la Cuțite

Stan Filon 22.10.2020, 19:50
Cum a ajuns, de fapt, Sorin Bontea în televiziune. Ce se întâmplă în culisele Chefi la Cuțite

Pe chef Sorin Bontea îl cunoaște acum toată țara, dar acum 8 ani era cunoscut doar de cei din domeniul gastronomiei. Vedeta a vorbit despre primele sale contacte cu televiziunea și momentul în care a ajuns pentru prima dată în fața camerelor de filmare. A avut emoții mari, mai ales când trebuia să se adreseze concurenților.

Sorin Bontea a povestit cum a ajuns în televiziune

Sorin Bontea și-a amintit de primul contact cu televiziunea. Nici nu i-a venit să creadă că îl căuta cineva de la o televiziune. Mai mult, i-a adresat și câteva vorbe de duh, crezând că este luat peste picior.

”Îmi amintesc că eram la restaurant, pregăteam ceva pentru prânz și un coleg a venit să îmi spună că mă caută cineva de la o televiziune. Eram convins că face mișto de mine, l-am și înjurat și i-am zis să mă lase în pace, că am treabă. S-a dovedit că era adevărat, chiar eram căutat. (râde) Am fost apoi la un casting, și de aici a început povestea. La început, aveam emoții foarte mari! Ne-au pus tot felul de semne prin platou pentru că nu știam cum să stăm corect și eram mai mult în spatele camerelor decât în fața lor. La început, când trebuia să le vorbesc concurenților, simțeam cum îmi tremură vocea, mă mai și bâlbâiam puțin”, a declarat Sorin Bontea pentru viva.ro.

Celebrul bucatar Sorin Bontea a povestit cum a ajuns sa lucreze in televiziune
Celebrul bucatar Sorin Bontea a povestit cum a ajuns sa lucreze in televiziune

Celebrul bucătar a făcut sacrificii mari, dar nu regretă nimic și ar lua-o de la capăt, pe același drum

Drumul nu a fost ușor, dar a fost foarte plăcut și spune că nu ar schimba nimic și ar lua-o oricând de la capăt pe aceșași drum. Celebrul chef a ales să vorbească însă și despre conflictele care se iscă mai mereu între el și colegii din juriu. A recunoscut că cearta este mai aprigă decât apare la televizor, iar supărările sunt de durată.

”Ne mai certăm încă vreo 5-10 minute și după ce se oprește filmarea, ținem și supărarea, uneori chiar și o zi, după care ne trece. Nu regret absolut nimic, aș face toate lucrurile la fel! Niciun început nu este ușor indiferent de domeniu, dar tocmai aceste începuturi te ajută să îți dai seama de evoluția ta și te fac să apreciezi ce ai realizat. Începuturile grele îți aduc și satisfacții mai mari”, a mai spus Bontea.

A lipsit la momente importante din familia sa

Meseria de bucătar este una frumoasă, dar Sorin Bontea a făcut sacrificii enorme. A lipsit de l cele mai importante sărbători din familie și a stat chiar și plecat peste mări ți șări, dar familia l-a înțeles de fiecare dată.

”Bucătăria este un domeniu care te ține de multe ori departe de familie, mai ales în momentele festive. Sărbători, zile speciale, Revelioane… toate astea înseamnă mese întinse, mâncăruri alese, mâncăruri pe care le gătim noi, chefii. Cât timp am lucrat pe vas, mi-a fost greu fără soție, soției i-a fost greu fără mine, dar amândoi am înțeles că astea sunt sacrificiile ce trebuie făcute în numele meseriei”, a conchis chef Sorin Bontea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...