Ce făcea Mirela Vaida, înainte să ajungă în televiziune. Puțini își mai amintesc de ea așa! Foto

Mirabela Vasile 02.10.2020, 12:06

Ce făcea Mirela Vaida, înainte să ajungă în televiziune. Vedeta a revenit pe micile ecrane la Acces Direct chiar în toamna lui 2019. Atunci, Simona Gherghe a anunțat că nu va mai prezenta emisiunea de la Antena 1. Acum, Mirela Vaida are o carieră care strălucește. Și nu doar în calitate de prezentatoare TV. Vedeta are mare succes și pe scenele de teatru.

Iată ce făcea de fapt Mirela Vaida înainte să ajungă în televiziune

Puțini știu însă că înainte de a o vedea pe micile ecrane, Mirela Vaida cânta într-o trupă. Aceasta a fost membră în trupele ”Ho-ra” și ”Dor”. Vedeta a încercat tot mai multe genuri muzicale. A început cu latino, apoi etno și chiar folclor. În anul 2003, era membră în trupa Ho-Ra. Aceasta o înlocuia pe Rocsana Marcu în formație. În 2004 a făcut furor cu vocea și trupul ”Dor” și a început să aibă tot mai mulți fani.

”Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam adună de emoţie. Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, spunea Mirela Vaida, despre începutul carierei sale.

Mirela Vaida in platourile de filmare Acces Direct
Mirela Vaida in platourile de filmare Acces Direct

Cum a ajuns Mirela Vaida în televiziune

De altfel, vedeta de la Antena 1 și-a dorit de mică să lucreze în televiziune. Și iată că visul i s-a împlinit. Ajunsă la aproape 38 de ani, aceasta este una dintre cele mai de succes prezentatoare de la noi din țară. Mirela Vaida a luat primul contact cu munca de televiziune încă din timpul facultății. Mai exact din anul doi. Vedeta era studentă la Drept și i s-a oferit ocazia de a lucra ca reporter. Astfel, a fost oportunitatea ei de a lua contact cu televiziunea.

”Eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate”, a mărturisit Mirela Vaida pentru revista OK! Magazine.