Bucurie maximă pentru Chef Sorin Bontea. Ce performanță uriașă a reușit fiul său, Iulian

Stan Filon 19.10.2020, 19:28
Bucurie maximă pentru Chef Sorin Bontea. Ce performanță uriașă a reușit fiul său, Iulian

Chef Sorin Bontea este un tată fericit. Celebrul bucătar de la emisiunea Chef la Cuţite a postat recent pe Facebook o fotografie care a atras nu mai puțin de 2.400 de comentarii de la fanii săi, care au sărit imediat să-l felicite, după ce acesta a postat o mare realizare a fiului său!

Bucurie maximă pentru Chef Sorin Bontea, după ce fiul său a fost desemnat campion la A2

Celebrul bucătar s-a lăudat pentru că are cu ce! Fiul său tocmai ce a câștigat campionatul de A2 în Romanian Endurance Series. Așadar, se pare că Iulian Bontea, în vârstă de 22 de ani, este un pilot cu abilități remarcabile. Talentul face parte din familia Bontea, ce să mai.

”Sunt mândru tare!! Iulian Bontea este campion la clasa A1 în Romanian Endurance Series alături de echipa @willi_motorsport /@res.ro. Bravo, băiatul meu!”, a scris celebrul bucătar pe Facebook.

Bucurie maxima pentru Chef Sorin Bontea, dupa ce fiul sau a fost desemnat campion la A2
Bucurie maxima pentru Chef Sorin Bontea, dupa ce fiul sau a fost desemnat campion la A2

Fanii s-au năpustit asupra lor cu felicitări care mai de care mai inspirate

”Felicitări! Așa tată, așa fiu. Să fiți sănătoși și să vă bucurați unul de celălalt!”, ”Sa-și lase parul lung și este exact Sorin Bontea… În anii tinereții, felicitări pentru amândoi!”, ”Asa tata așa fiu…. tot timpul pe primul loc”, ”O familie de campioni.Felicitari succese pe mai departe”, ”Felicitări dragilor să vă bucurați de realizările lui!”, ”SUCCES ESTI MANDRU DE COPIII TĂI SĂ TE BUCURI CÂT MAI MULT DE EI”, ”Felicitari! Va seamana leit”. Sunt doar câteva comentarii dintre cele 2.400 primite de celebrul bucătar și fiul său. În plus, 4 mii de oameni au apreciat fotografia, iar 71 nu s-au sfiit să o și distribuie!

Cunoscutul chef este un adevărat bărbat de casă. Are o căsnicie de 25 de ani cu femeia care i-a oferit doi copii – Iulian (22 de ani) și Miruna (16 ani). Bontea este mândru din cale-afară și de fiica sa, Miruna, care îi cam calcă pe urme, fiind pasionată de bucătărie. Mai mult, fiica sa a venit și la emisiunea tatălui său, unde s-a prezentat cu desertul, un lava cake care i-a dat pe spate și pe ceilalți jurați.

”În mod cert partea de desert o aveam asigurată de Miruna, ea este specialista în rețete dulci. Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă. De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust!”, spunea Sorin Bontea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...