iUmor, Live Video, pe Antena 1. Emisiunea de sâmbătă, 25 aprilie

Daria Petrescu 25.04.2020, 10:18
iUmor, Live Video, pe Antena 1. Emisiunea de sâmbătă, 25 aprilie

iUmor revine cu o nouă ediție, sâmbătă, 25 aprilie, la Antena 1. Concurenți dornici să își arate talentul, vor urca pe scenă. Cei mai talentați vin să le demonstreze Delie, lui Mihai Bendeac și Cheloo, că merită să meargă mai departe. Rămne de văzut câți dintre ei vor fi cei mai norocoși. În ultima ediție, publicul l-a ales pe Marius Coandă, cunoscut după numele de Sică, ca fiind cel mai talentat.

iUmor, ediția de sâmbătă, 25 aprilie

Ediția cu numărul 8 din sezonul 8 al emisiunii iUmor a debutat în forță, cu un moment mai mult decât comic. Am descoperit ce tabieturi neobișnuite are Mihai Bendeac, înainte de a ajunge la masa juraților.

Sergio Starman din Italia a adus pe scena iUmor un număr de magie spectaculos, în care banii au apărut din senin pe masa. Un moment cu adevărat special de stand up comedy a fost prezentat de Sică (Marius Coandă)

Marius Coandă a câștigat cea de-a opta ediție iUmor

Marius Coandă, cunoscut publicului după numele Sică, a fost favoritul publicului în cea de-a opta ediție iUmor.  Astfel și-a asigurat un loc în marea finală. Deși nu a mai performat de aproape 7 ani, Sică spune că “am venit să scutur rugina. M-am hotărât să vin în sfârșit la iUmor pentru că am ceva de spus”.

În 1999 i-a întâlnit pe Cătălin și Natanticu și au format grupul de umor Neața, dar a și participat ca actor în diverse proiecte TV și filme.

Marius Coandă, cunoscut publicului după numele Sică, a fost favoritul publicului
Marius Coandă, cunoscut publicului după numele Sică, a fost favoritul publicului

Jurații au fost impresionați de talentul lui chiar si după o pauză de 7 ani, ceea ce l-a făcut pe Cheloo să exclame:

„Schimbă tonul, coboară, urcă, știe să își manevreze publicul. M-am simțit foarte bine în calitate de privitor neplătitor .  Cred că ar trebui să revină cu adevărat pe scenă!”.

Marius Coandă li se alătură în finala iUmor lui Anghel Constantin, Adrian Stoica, Teodorei Nedelcu. Alături de aceștia se află Eduard Vacariu, Bogdan Nonic, Magdalena Chihaia și Alina Rîbu.

Despre iUmor

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al optulea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Urmăriți Impact.ro și pe