Boala sinistră de care suferă Mihai Bendeac. Diagnostic crunt la 37 de ani

Redacția IMPACT 10.04.2020, 11:35
Boala sinistră de care suferă Mihai Bendeac. Diagnostic crunt la 37 de ani

Juratul de la iUmor a dat detalii care i-au întristat pe fani. Boala sinistră de care suferă Mihai Bendeac a fost dezvăluită chiar de acesta. Deși este mai mereu cu zâmbetul pe buze, atunci când își face apariția în mod public, situația nu mai e la fel de roz, în particular. Actorul de comedie a povestit că se confruntă de mai mulți ani cu o asemenea problemă.

Boala sinistră de care suferă Mihai Bendeac. Diagnostic crunt la 37 de ani

Vedeta de la Antena 1 a povestit cum l-a afectat și în trecut, această problemă. Deși este cunoscut mai ales datorită rolurilor sale de comedie, dar și ca jurat al emisiunii iUmor, Mihai Bendeac a mărturisit că suferă de depresie. Este o afecțiune serioasă, ce poate duce la probleme mult mai mari, în timp, dacă rămâne netratată corespunzător. Chit că privește viața cu foarte mult umor, acesta s-a confruntat și cu câteva episoade, ceva mai negre. Boala sa este una întâlnită destul de des și la fel ca orice afecține, nu ține cont de vârstă.

Boala sinistră de care suferă Mihai Bendeac. Diagnostic crunt la 37 de ani
Mihai Bendeac suferă de depresie de mai mulți ani și a dezvăluit cum reușește să țină boala sa în frâu

”Acum, am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boală asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă știu. Și mi-am sacrificat totul pentru ea: viață, familie, sănătate. Fă ce iubești până te omoară. Altminteri, mori acum.”, a mărturisit Mihai Bendeac.

Actorul de comedie se confruntă de mulți ani cu depresia. În acest sens, a făcut declarații neașteptate, legate de condiția mentală. Susține, însă, că ceea ce l-a salvat, în toți acești ani, a fost chiar meseria pe care o are. La cei 37 de ani, Mihai Bendeac a susținut și că a luat o decizie drastică, cu mai bine de două decenii în urmă. A fost aceea de-a renunța la religia sa ortodoxă, în care a fost creștinat.

”Nu sunt ateu! Din contră… Am studiat cât am putut fizică cuantică. Depresia cu care trăiesc de o viață m-a împins la întrebări și căutări. Aceste căutări m-au dus, repet, la fizică, istorie, chimie, filosofie, religie. Concluzia mea? Divinitatea există. Punctul incipient. Generatorul infinitului (consider infinitul ca unică și incontestabilă constantă). Dar consider, totodată, orice formă de religie că fiind o manipulare jegoasă.”, a mai dezvăluit Mihai Bendeac, pe rețelele sociale.

Urmăriți Impact.ro și pe