Cum a ajuns, de fapt, Diana Șoșoacă membru AUR. Secretul s-a aflat acum, după alegeri

Iancu Andreea 21.12.2020, 13:29
Cum a ajuns, de fapt, Diana Șoșoacă membru AUR. Secretul s-a aflat acum, după alegeri

Astăzi este un personaj spre care stau ațintiți ochii tuturor celor care urmăresc clasa politică din România, însă puțin cunosc faptul că Diana Șoșoacă ascundea un secret. Membrul AUR și actual senator ar fi intrat în politică într-un moment inedit, dintr-un motiv dezvăluit chiar de către avocată în cadrul unui interviu recent.

Cine este Diana Șoșoacă, actualul senator din partea partidului AUR

Diana Iovanovici-Șoșoacă este o femeie avocat, ce s-a făcut remarcată datorită asocierii sale cu mesajele prin care milita împotriva măsurilor impuse de autorități în pandemie. Extrem de vocală și determinată să îi convingă pe români de tot felul de scenarii oculte, Diana Șoșoacă a reușit chiar să îl reprezinte pe IPS Teodosie, în dosarul contra autorităților cu ocazia pelerinajelor din această toamnă, conform Digi24. Totuși, de la postura de avocat, doamna Șoșoacă a devenit recent membru al partidului naționalist AUR.

Pentru că partidul din care face parte a trecut pragul electoral de 5%, Diana Șoșoacă a devenit unul dintre senatorii României în urma alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Cu ocazia unui interviu pentru Canal 33, noua senatoare AUR a vorbit despre modul inedit în care a ajuns să facă politică, dar și despre ce consideră dumneaei că este menirea unui demnitar.

Eu mi-am făcut tot timpul treaba, am muncit și pro bono. Acum sunt parlamentar plătit de poporul român și eu mi-am asumat această poziție. Îmi cunosc responsabilitățile și eu le-am spus asta tuturor, îmi cunosc rolul. Foștilor parlamentari din Guvern le-am zis așa: sunteți atât de sus încât nu ne vedeți aici, jos. Să înțeleagă că ei sunt angajații poporului și că sunt plătiți din bani publici, au o responsabilitate enormă față de acel om care a pus ștampila pe tine. Nu sunt cuvinte, oamenii mă știu și știu ce am făcut și în această perioadă, și înainte de a intra în AUR, a mărturisit avocata.

Membrul AUR, într-o vizită la Palatul Cotroceni, fără mască de protecție foto - Inquam
Membrul AUR, într-o vizită la Palatul Cotroceni, fără mască de protecție
foto – Inquam

Secretul avocatei a fost aflat. Cum a ajuns aceasta în politică

De la avocatură până la statutul de demnitar a fost doar un pas. Deși lipsită de experiență în politică Diana Șoșoacă și ceilalți membrii AUR au reușit să convingă românii să îi voteze. Totuși, puțini cunosc faptul că avocata a intrat în partidul care o susține de foarte puțin timp. Nici măcar două luni de zile nu au trecut de la depunerea candidaturii sale și deja se bucură de o funcție importantă în Parlamentul României. Această informație a fost dezvăluită chiar de către Diana Șoșoacă, la Canal 33.

 Eu am intrat în AUR pe 21 octombrie 2020, cu o zi înainte de a se încheia depunerea dosarelor. Eu nu am vrut să intru în politică. Nu. Oamenii fac deja cercetări, este pentru prima oară în istorie, la nivel mondial, când un partid pleacă de la 0,43% spun ei, eu spun că era cam 1% la alegerile locale, și a ajuns la 10%. Este o muncă titanică, de echipă.

Decizia de a intra în politică pare să fi fost de bun augur pentru actualul senator, care speră să aducă schimbarea în țara noastră. Ceea ce părea la început doar un vis, îi conferă acum încredere Dianei Șoșoacă, aceasta bazându-se pe echipa de profesioniști din care face parte pentru a pune la punct ceea ce AUR a promis în campania electorală.

Sinceră să fiu, când am pornit, eu nu am crezut că o să intrăm în Parlament. Am făcut și fac parte din rețeaua profesioniștilor, unii recunoscuți la nivel mondial. Cunosc oameni care pot salva România, care pot să și plătească datoriile țării. Dar nu se vrea. Doar profesioniștii pot salva România și așa este, a mărturisit Diana Șoșoacă la Canal 33.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...