EXCLUSIV

Cum a aflat Codin Maticiuc că Theo Rose, colega lui din Clanul, e însărcinată: „Eram în Los Angeles”. Cum se simte solista, la filmări. EXCLUSIV VIDEO

Andreea Archip 25.11.2022, 16:15

Codin Maticiuc se numără printre primele persoane care au aflat vestea că Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți vara viitoare. El este coleg pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”, difuzat în fiecare luni seara la Pro TV, cu cei doi îndrăgostiți. Dincolo de relația profesional,  Codin Maticiuc și Anghel Damian sunt buni prieteni, după cum a declarat el pentru Impact.ro, iar viitorul tătic nu a mai avut răbdare să-l aștepte să revină în țară, ci l-a sunat când era în America pentru a-i marea veste.

„Am aflat de la Anghel, nu de la Theo”

Anghel Damian și Theo Rose traversează una dintre cele mai bune perioade din viața lor. Dacă, pe plan profesional, serialul „Clanul” se bucură de succes, iar audiențele sunt pe măsura așteptărilor, pe plan personal lucrurile au evoluat rapid și iată că artista și regizorul se pregătesc de cel mai important rol din viața lor, acela de părinți. În plus, pe platourile de filmare, cântăreața nu întâmpină dificultăți din cauza sarcinii.

Stările de greață, dacă le are, sunt mascate foarte bine. Eu am o relație foarte apropiată cu regizorul serialului, cu Anghel Damian, sunt bun prieten cu el când am aflat, am aflat de la Anghel, nu de la Theo, pentru că noi suntem foarte buni prieteni. Cred că nu ar fi avut cum să afle cineva dacă nu ar spune ea, pentru că nu se vede, nu se simte, repet, dacă o avea ceva ascunde foarte bine„, a declarat, Codin Maticiuc pentru Impact.ro.

„Clar e un eveniment pe care l-au așteptat cu emoție”

Codin Maticiuc s-a bucurat pentru prietenul lui Anghel Damian, care va deveni tată pentru prima dată, el aflând vestea luna trecută, când se afla în America, unde soția lui, Ana Pandeli, a adus-o pe lume pe Ilinca, cea de-a doua fiică a cuplului.

Când mi-a dat vestea nu știu dacă a fost emoționat, dar vă dați seama că este o premieră pentru el și pentru ea, sunt foarte tineri, clar e un eveniment pe care l-au așteptat cu emoție. Eram întins în pat, eram în Los Angeles, eram pe alt fus orar, la mine era noapte, la el era zi”, a povestit, pentru Impact.ro, Codin Maticiuc.

În prezent, actorul filmează la foc automat pentru cel de-al doilea sezon al serialului „Clanul”, unde aventurile lui Iulică, alias Codin Maticiuc, și Pelicanul, alias George Ivașcu, vor continua.

Chiar avem o chimie, acum o oră m-am despărțit de George Ivașcu, vin de la filmări. Suntem amândoi loviți pe față, am avut vânătăi și sânge, m-am demachiat în viteză ca să vin aici la evenimentul cu vinurile, m-am demachiat puternic, mi-au lăsat niște iritații pe față, asta e, am plecat. Avem o chimie bună eu și George și filmările merg chiar foarte bine”, ne-a mai spus acesta.

Petrece Sărbătorile în familie

Codin Maticiuc a ales să rămână de Crăciun și de Revelion în București, unde va petrece alături de oamenii dragi.

Acasă, pentru că Sărbătorile se fac în familie, vreau să fac și cu părinții mei care practic locuiesc într-o casă lipită de-a mea. Am fetițele, fetița foarte mică, nu avem unde să mergem. Dacă ieșim undeva, ieșim pe aici prin București, lângă casă”, a mai spus Codin Maticiuc

Și pe plan profesional, Codin Maticiuc are planuri mari pe care vrea să le ducă la bun sfârșit. Acesta își dorește să mai scrie câteva cărți,

Una, două, trei. Cred că mai mult nu se poate. Am scos două cărți, până acum, nu e ca și cum am setat o regulă, dar am schimbat subiectul, îmi place să surprind tot timpul și o să găsesc o variantă să surprind și acum. Îmi doresc să mai fac seriale, filme și tot timpul cumva ridic ștacheta, adică următorul film va fi mai mare, mai scump, mai bun din anumite puncte de vedere, următorul serial va fi la fel, adică eu o să merg tot timpul un pas mai sus sau mă opresc”, a conchis el.

Urmăriți Impact.ro și pe