Ce a făcut Anghel Damian când a fost întrebat dacă o iubește pe Theo Rose. Codin Maticiuc a fost martor

Anca Manolica 21.09.2022, 11:00

Theo Rose și Anghel Damian construiesc de câteva luni de zile ceva frumos împreună, care, speră ei, să se transforme într-o adevărată poveste de iubire. Fiind încă la început, cei doi îndrăgostiți nu au vorbit prea mult până acum despre relația lor. Recent, însă, ei s-au văzut față în față la podcastul regizat de Codin Maticiuc, prietenul lor bun.

Ce răspuns a dat Anghel Damian când a fost întrebat dacă o iubește pe Theo Rose

Theo Rose și Anghel Damian s-au iubit timp de mai mulți ani cu foștii parteneri de viață, Alex Leonte, respectiv Lia Bugnar, dar au pus capăt acelor relații. Ulterior, proiectul Clanul de la Pro TV i-a unit pe cei doi, devenind iubiți. Deși au încercat să își ascunsă povestea de dragoste, ei au fost surprinși sărutându-se pe stradă.

Așadar, în urmă cu doar câteva luni, cei doi decideau să își acorde o șansă, spre a construi o frumoasă relație împreună. Și au ales să o facă într-un mod foarte discret, fără a dezvălui prea multe detalii din intimitatea cuplului. Dar cu ocazia lansării serialului Clanul de la Pro TV, aceștia au apărut împreună în mediul online, acolo unde au vorbit, printre altele, și despre relația lor.

Codin Maticiuc: „Tu o iubești pe Theo Rose?”

Este vorba despre podcastul „La mijloc”, prezentat atât de Codin Maticiuc, cât și de Anghel Damian. În prima ediție a noului sezon, cei doi au avut-0 invitată pe cântăreață, jurat la „Vocea României”, dar și actriță în serialul „Clanul”, regizat chiar de către iubitul acesteia. În teaser-ul interviului cu Theo Rose, gazda le adresează mai multe întrebări celor doi, însă una face trimitere și la viața lor personală.

Theo Rose
Theo Rose

„Vreau să te întreb: Tu o iubești pe Theo Rose? Eu asta aș vrea să știu. Atenție! Rămâneți pe recepție. Anghel Damian?”, îl întreabă Codin Maticiuc pe Anghel Damian.

Vizibil emoționat, regizorul serialului de la Pro TV a răspuns: „Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte, cum ți-am spus și mai devreme. Sunt lucruri care sunt atât de profunde și de complexe că nu există vocabular pentru asta”.

Theo Rose, declarații despre despărțirea de fostul iubit

După ce a fost recent surprinsă de paparazzi sărutându-se cu Anghel Damian, Theo Rose a dezvăluit că de fostul ei iubit, Alex Leonte, s-a despărțit cu ceva timp înainte. Ba mai mult, el știe că solista și-a făcut deja o nouă relație.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia.

Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta”, a spus cântăreața, pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...