Culoarea pe care trebuie să o porţi de Revelion pentru a atrage dragostea în viaţa ta

Iancu Andreea, Ana Ionescu 15.12.2021, 10:15
Culoarea pe care trebuie să o porţi de Revelion pentru a atrage dragostea în viaţa ta

Doar câteva săptămâni ne despart de petrecerea de final a lui 2022, multe doamne și domnișoare preocupându-se deja de ținuta pe care o vor purta la trecerea dintre ani. În timp ce multe se ghidează încă după celebra superstiție legată de culoarea roșie, se pare că nu aceasta este cea pe care trebuie să o porți de Revelion. Pentru a atrage în special dragostea în viața ta este nevoie să apelezi la ajutorul unor culori neașteptate, ce nu par să aibă legătură cu sentimentele de iubire. Cu toate astea, vibrațiile lor sunt considerate bune pentru a stabili o legătură amoroasă.

Care este culoarea pe care trebuie să o porți de Revelion pentru a atrage dragostea

Noaptea dintre ani este pentru mulți un motiv de reflecție, un moment al bilanțurilor și al planurilor de viitor. Printre cele mai frecvente dorințe care apar în gândurile petrecăreților se află cea legată de găsirea sufletului pereche, precum și cele care aduc bunăstare financiară. Dacă în cazul celei din urmă este nevoie și de puțină muncă, în iubire lucrurile tind să se rezume la noroc, soartă, Univers sau orice altă entitate. Potrivit artei Feng Shui, poți atrage energiile pozitive în dragoste, chiar de Revelion, dacă porți haine în culoarea potrivită.

Petrecerea de final de an poate reprezenta o ocazie numai bună să acorzi atenție vibrațiilor bune, pentru a aduce în viața ta iubirea, dacă nu te bucuri deja de ea. Astfel că nu strică să încerci orice ritual te-ar putea ajuta. Iar cel mai simplu este legat de culorile care atrag dragostea. În timp ce purtarea lenjeriei roșii reprezintă deja un obicei învechit, o serie de alte culori poate să îți susțină dorința de a te îndrăgosti în anul ce urmează. Chiar dacă ești tentată să apelezi la nuanțe strălucitoare precum argintiu, auriu și multe paiete, vei descoperi că nu acestea te ajută să te remarci și nu atrag norocul în dragoste asupra ta.

Care este culoarea pe care trebuie să o porți de Revelion pentru a atrage dragostea
Alege cu atenție ținuta de Revelion pentru un plus de noroc în dragoste în 2022

Nuanțele potrivite pentru a aduce iubirea în viața ta

Potrivit artei Feng Shui, una dintre cele mai potrivite culori de purtat de Revelion este portocaliu. Acesta este asociat cu o amuletă norocoasă a vieții tale amoroase. Dacă alegi să îmbraci o ținută care include și o nuanță de portocaliu, seara de Revelion va deveni doar începutul unei povești frumoase de dragoste. În plus, se armonizează perfect cu atmosfera de petrecere de la trecerea dintre ani.

Pe de altă parte, și culoarea verde poate fi considerată un magnet pentru cei care visează la partenerul ideal. Aceasta este o culoare emblematică pentru Crăciun, însă puțini știu că verdele aprinde flacăra iubirii și stabilește legături nebănuite cu partenerul. Poartă un accesoriu discret verde sau optează pentru o ținută în care această culoare să primeze.

O altă culoare ce nu ar trebui să lipsească din garderoba ta pentru seara de Revelion este violet. Aceasta este inclusiv culoarea anului 2022, astfel că noul an te va găsi în ton cu moda. Orice nuanță de violet va atrage asupra ta o relație profundă, o legătură serioasă și chiar o căsătorie în viitor, dacă ai în plan să îți întemeiezi o familie. O rochie în culoarea violet te va ajuta să te remarci și îți va aduce noroc în dragoste.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...