Talismanul norocos pentru fiecare zodie în 2022. Obiectul pe care trebuie să îl ai mereu la tine

Ana Anitoiu 14.12.2021, 10:47
Talismanul norocos pentru fiecare zodie în 2022. Obiectul pe care trebuie să îl ai mereu la tine

Fiecare zodie are câte un talisman norocos în 2022. În funcție de ziua în care te-ai născut, trebuie să ai mereu cu tine un anumit obiect, astfel încât să îți meargă bine în orice împrejurare. Acesta poate fi de la o cheie ori un prinzător de vise până la o piatră prețioasă sau o bijuterie în formă de potcoavă ori gărgăriță.

Talismanul norocos pentru fiecare zodie în 2022. Berbec și Taur

Berbecii se numără printre cei mai harnici și perseverenți nativi din zodiac. Talismanul norocos pentru această zodie este o cheie sau un pandantiv ori o pereche de cercei în formă de cheie. Acest obiect îi reprezintă cel mai bine pe cei născuți în perioada 21 martie – 20 aprilie.

De obicei, Taurii sunt persoane mult prea raționale ca să creadă în talismane. Însă, lor le aduce noroc numărul 7. Astfel, orice obiect cu numărul 7 pe el poate face ca celor născuți în perioada 21 aprilie – 20 mai să le meargă bine pe toate planurile.

Talismanul norocos pentru fiecare zodie in 2022
Bijuterie cu safir

Talismanul norocos pentru fiecare zodie în 2022. Gemeni și Rac

Gemenii, născuți în perioada 21 mai – 21 iunie, sunt persoane extrem de sociabile cărora le place să iasă în evidență. Talismanele lor norocoase sunt obiectele la modă sau atipice, care pot atrage curiozitatea celor din jur. Un exemplu ar fi zarurile pufoase.

Racii sunt oameni grijulii și afectuoși, motiv pentru care talismanele lor norocoase sunt obiecte la care țin. Pentru că iubesc animalele, talismanele lor le pot reprezenta. În mod deosebit, gărgărițele și planta de bambus atrag norocul de partea acestor nativi născuți între 22 iunie și 22 iulie

Talismanul norocos pentru fiecare zodie în 2022. Leu și Fecioară

Pentru cei născuți în zodia Leu, în perioada 23 iulie – 22 august, talismanul norocos poate fi orice piatră prețioasă. Însă, dintre toate cele existente, chihlimbarul este cea mai norocoasă variantă pentru acești nativi. Următorul în clasament este safirul.

Cel mai puternic talisman pentru Fecioare este ochiul norocos. Acesta face mai mult decât să le aducă noroc acestor nativi născuți între 23 august și 22 septembrie. Îi protejează împotriva oricăror energii negative trimise de către alte persoane care le-ar putea dori răul.

Talismanul norocos pentru fiecare zodie în 2022. Balanță și Scorpion

Talismanul norocos pentru Balanțe este un obiect în formă de triunghi ori alcătuit din mai multe astfel de forme geometrice sau care are un triunghi pe el. Această formă îi reprezintă cel mai bine pe oamenii născuți în perioada 23 septembrie – 22 octombrie.

Scorpionii au nevoie de talismane în formă de potcoavă. Cel mai eficient talisman pentru persoanele născute în perioada 23 octombrie – 21 noiembrie este o potcoavă reală, făcută din fier și folosită drept ornament la intrarea în casă.

Talismanul norocos pentru fiecare zodie în 2022. Săgetător și Capricorn

Pentru Săgetători, născuți în perioada 22 noiembrie – 20 decembrie, talismanul norocos este unul atipic și straniu – o labă de iepure falsă. Acesta este un simbol de noroc cu origini în vremuri antice tribale când se considera că acesta ține la distanță orice energie negativă sau blestem.

Capricornii au un talisman extrem de popular – trifoiul cu patru foi, despre care toată lumea știe că simbolizează norocul, dar mai puțini știu că reprezintă și speranța și afecțiunea. Un obiect în această formă sau cu un trifoi imprimat este cel mai potrivit pentru cei născuți în perioada 21 decembrie – 19 ianuarie.

Talismanul norocos pentru fiecare zodie în 2022. Vărsător și Pești

Vărsătorii, născuți în perioada 20 ianuarie – 18 februarie, adoră aventura, astfel că talismanul lor norocos este un greiere. Aceste insecte sunt reprezentate de sute de ani drept aducătoare de noroc și protecție. De exemplu, atunci când nu se mai auzeau greierii în timpul nopții însemna că se apropia un pericol.

Peștii adoră să viseze. Este în natura lor. Dintre toate talismanele norocoase ce pot aduce bani, sănătate și o bună desfășurare a lucrurilor pe toate planurile, cel mai eficient pentru persoanele născute în perioada 19 februarie – 20 martie este un prinzător de vise sau bijuterii în această formă.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...