Culiță Sterp a ajuns în România. Ce a cerut prima oară să facă: „I-am zis mamei”

Ioana Bucur, Răzvan 31.05.2021, 18:48
Culiță Sterp a ajuns în România. Ce a cerut prima oară să facă: „I-am zis mamei”

Dorul de familie și dorința arzătoare de a fi alături de iubita sa, în momentul în care bebelușul lor va ajunge pe lume, l-au făcut să cedeze. După cinci luni în jungla din Republica Dominicană, Culiță Sterp a ajuns în România. Faimosul a dezvăluit ce vrea să facă imediat după ce se întoarce acasă. Ce instrucțiuni i-a dat mamei sale.

Culiță Sterp a ajuns în România

Gândul că doar câteva zile îl despart de momentul în care primul său copil va veni pe lume și că, cel mai probabil, nu va fi alături de iubita sa, Daniela, în acel moment, l-a făcut să cedeze. Culiță Sterp și-a lăsat coechipierii și fanii fără cuvinte în momentul în care, la consiliu, a anunțat că refuză să mai intre pe vreun traseu de la Survivor 2021 și că singura lui dorință este să se întoarcă în România.

„Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere. Din secunda asta, eu, Culiță Sterp, nu mai intru pe niciun traseu Survivor până nu ajung acasă alături de copilul eu și soția mea. Nu știu cum o să se realizeze. Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă. Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă.

Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc până ajung la civilizație să iau legătură cu ea și să ajung acasă. Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu. Sper să fiu înțeles de oameni și de echipă și să nu fiu judecat”, a spus Culiță Sterp, la Survivor 2021.

Cerința lui i-a luat prin surprindere și pe cei din staff-ul emsiunii. După o discuție cu producătorii, Daniel Pavel a anunțat că Faimosul a fost descalificat: „Culiță a anunțat că nu vrea să mai joace, că vrea să fie alături de iubita lui care urmează să nască. Am decis că va fi descalificat de la Survivor România”.

Culiță Sterp a ajuns în România
Culiță Sterp a ajuns în România

Ce a cerut prima oară să facă: „I-am zis mamei”

La scurt timp după ce și-a primit telefonul mobil, Culiță Sterp și-a anunat fanii că va ajunge în România luni, 31 mai, la ora 15:50, și că îi așteaptă pe cei care doresc să îl vadă la aeroport: „Pentru că mi-ați scris foarte mulți că vreți să veniți la aeroport când ajung în România, ăsta e biletul, ne vedem acolo ? ❤️ Luni, 31 mai, la ora 15:50, Henri Coandă, București”, a menționat Culiță Sterp pe Instagram Stories.

Revederea a fost cu adevărat emoționantă. Mama Geta își aștepta cu nerăbdare băiatul, de care nu fusese despărțită niciodată mai mult de o săptămână, până la Survivor 2021. Chiar și așa, și-ar fi dorit să nu abandoneze competiția, fiind convinsă că avea șanse mari să se întoarcă în România cu marele premiu:

„Mă bucur că a venit, dar mă bucuram și dacă mai stătea. Daca aș fi avut oportunitatea să vorbesc cu el, i-aș fi zis să rămână. Copilul oricum se naște, iar el ar fi avut două trofee. În inima mea, eu am crezut 80% că poate fi câștigătorul acestui trofeu. L-a răpus dorul de Daniela, de noi. E mult 5 luni, dar cel mai tare a făcut multă foame. Noi îl așteptăm”, a spus femeia.

Când a văzut-o, Culiță a izbucnit în lacrimi. Fostul concurent este complet schimbat după lunile petrecute în jungla din Republica Dominicană, lipsa mâncării fiind unul dintre cele mai mari obstacole pe care le-a avut de înfruntat. Tocmai de aceea, i-a lăsat mamei sale instrucțiuni clare. Când va ajunge acasă, primul lucru pe care vrea să îl facă este…să mănânce: „Vreau să mănânc ca spartul. I-am zis mamei să mă aștepte cu o masă mare”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...