Culisele poveștii de dragoste dintre Carmen Ionescu, actrița din serialul “Lia” și soțul ei, Constantin Dinulescu: “Mi l-a prezentat fosta lui soție” EXCLUSIV

Andreea Archip 21.08.2023, 14:30
Culisele poveștii de dragoste dintre Carmen Ionescu, actrița din serialul “Lia” și soțul ei, Constantin Dinulescu: “Mi l-a prezentat fosta lui soție” EXCLUSIV

Carmen Ionescu este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi, care a demonstrat din plin, prin rolurile interpretate, că are talent și că meritat sacrificiul de a da 8 ani la rând la UNATC, până și-a îndeplinit acest vis. Destinul a făcut ca în timpul acestor pregătiri pentru admitere să își întâlnească sufletul pereche, pe actorul Constantin Dinulescu, alături de care are o căsnicie fericită. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, actrița ne-a dezvăluit faptul că femeia care i-a făcut cunoștință cu el a fost chiar fosta lui soție. S-a pregătit cu Constantin Dinulescu pentru admiterea la Teatru, dar nu a fost cu succes. A tras însă lozul câștigător și i-a devenit ulterior soț.

Culisele poveștii de dragoste dintre Carmen Ionescu, actrița din serialul “Lia” și soțul ei, Constantin Dinulescu

Carmen Ionescu revine pe micul ecran din 24 august, când la Antena 1 începe cel de-al doilea sezon al serialului “Lia, soția soțului meu”, producție în care Carmen Ionescu și Bebe Cotimanis fac un cuplu senzațional, cei doi actori știindu-se din facultate.

Tot în domeniu v-ați găsit și sufletul pereche. Cum a fost întâlnirea?

M-a pregătit pentru Teatru. Primul an de dat la teatru a fost 1975 și pe el l-am cunoscut în 1979. Mi l-a prezentat fosta lui soție, care era maestră de balet la Teatrul Tănase și eu eram acolo în corpul ansamblu. În toți anii aceștia am stat să fiu tot pe felie cum să zic, nu în birouri, și am făcut figurație la Teatrul Bulandra 3 ani, un an nu am făcut nimic că am făcut o hepatită și 3 ani am fost la Teatru Tănase în corpul ansamblu și maestră de balet era fosta lui soție și așa mi l-a prezentat. Citește și Scandal în showbiz. Cătălin Măruță îi face praf pe Dinu Maxer și Mădălin Ionescu. Ce l-a scos din sărite pe moderatorul TV

Culisele povestii de dragoste dintre Carmen Ionescu, actrita din serialul “Lia” si sotul ei, Constantin Dinulescu
Culisele povestii de dragoste dintre Carmen Ionescu, actrita din serialul “Lia” si sotul ei, Constantin Dinulescu

Aflase de chinul dvs, că tot dădeați admitere la Teatru?

În fiecare an căutam cu cine să fac pregătire ca să am reușită. Am făcut pregătire un an cu el, nu am reușit, s-a transformat relația și nu am mai putut să lucrăm. Și reușita am avut-o cu Mihaela Juvara.

Părinții cred că au făcut eforturi în acei ani, mă refer la cheltuielile financiare pentru pregătire.

Da, păi eu nu făceam nimic. Ce câștigam și eu acolo la figurație, era așa… M-am zbătut mult, de asta mi-am dorit cu mare ardoare să fac asta. Tot timpul îmi place să fac, să am de lucru, de aceea m-am chinuit atât.

Cum este să aveți ca partener de viață un actor?

Da, pe mine m-a ajutat. Am jucat împreună la teatru, pe film nu. La teatru am fost parteneri.

Dar mici gelozii au existat, la începuturi, când lucrați în proiecte diferite? Din partea soțului, de exemplu?

Nu, că el e mai înțelept. Eu am avut o gelozie când a filmat el la Mircea Danieluc în A unsprezecea poruncă și a avut o scenă de amor. Nu mi-a picat bine.

Vă anunțase de scena respectivă?

Da, mi-a spus, știam. A luat și premiul cu rolul acela.

De când ați devenit mai înțeleaptă, să nu vă mai aprindeți așa ușor?

În timp, nu, că nu sunt absurdă, dar, mă rog,  pe undeva pe acolo am așa deranjuri, dar sunt mici.

Ce hobby-uri aveți? Ce vă place să faceți în timpul liber?

Sport, să am grijă de mine cum arăt.

Țineți și diete?

Nu, nu cred în asta. Am grijă, nu, dacă mă oprești din ceva, mai ales că sunt mâncăcioasă, îmi place, e o bucurie mâncarea, dar cu măsură totul.

Revenit la serial, jucați cu Bebe Cotimanis. Cum era el  în facultate? Ați fost colegi.

Da, eram clase paralele. Parcă era mai liniștit, mai cumințel așa. Acum e mai zăpăug, mai cu poante, mai cu glume, era mai la locul lui așa. Dar e bine. Avem o relație bună, că noi și în afară ne tachinăm așa, ceea ce continuăm în film, dă foarte bine.

Urmăriți Impact.ro și pe