Scandal în showbiz. Cătălin Măruță îi face praf pe Dinu Maxer și Mădălin Ionescu. Ce l-a scos din sărite pe moderatorul TV

Stan Filon 10.06.2023, 23:04
Scandal în showbiz. Cătălin Măruță îi face praf pe Dinu Maxer și Mădălin Ionescu. Ce l-a scos din sărite pe moderatorul TV

Este scandal în showbizz-ul românesc! Cătălin Măruță a fost acuzat pe față că îi manipulează pe invitații din emisiunea pe care o are la Pro TV. Cel care vine cu acuzații dure este Dinu Maxer, care nu a fost deloc mulțumit de răspunsurile date de fosta sa soție, care a participat la proba sosurilor iuți.

Cătălin Măruță îi face praf pe Dinu Maxer și Mădălin Ionescu

Așadar, Cătălin Măruță iese la atac, după ce a fost acuzat că întinde capcane vedetelor pe care le invită la emisiunea sa de la Pro TV. Prezentatorul de televiziune se apără și spune că acuzatorii săi bat pur și simplu câmpii. În vizorul său a intrat Dinu Maxer, dar și Mădălin Ionescu.

Dinu Maxer a venit cu acuzații grave la adresa lui Cătălin Măruță, pe care îl acuză că i-a întins o capcană fostei sale soții, Deea Maxer, care a fost invitată la proba sosurilor iuți din emisiunea „La Măruță”. Spune că așa a aflat informații legate de divorț.

Catalin Maruta ii face praf pe Dinu Maxer si Madalin Ionescu
Catalin Maruta ii face praf pe Dinu Maxer si Madalin Ionescu

Ce acuzații i-a adus Dinu Maxer

„La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calmității. Era irascibil. Îi sărea sosul picant. Era violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorț. Eu îl știam de acasă, tu de la TV, e o mare diferență între cele două variante”, i-a spus Deea gazdei, în timpul emisiunii „La Măruță”,  la „sosuri picante”.

Ei bine, răspunsurile soției l-au deranjat teribil pe Dinu Maxer, așa că l-a acuzat pe Cătălin Măruță că i-a manipulat pur și simplu fosta soție.

„Deea a fost păcălită la emisiunea lui Măruță. Eu consider că a intrat într-un joc al răspunsurilor forțate, astfel încât nu e o declarație venită din partea ei. A fost o conjunctură, iar ea a căzut în plasă… De pildă, dacă mă pui să-ți spun un defect al Deei, pentru că asta i s-a întâmplat ei, iar tu-l pui în contextul despărțirii, aceasta e o manipulare”, a declarat artistul.

Ei bine, reacția lui Dinu Maxer l-a șocat pe Cătălin Măruță. Prezentatorul de televiziune l-a acuzat la rândul său pe Dinu Maxer că face tot posibilul să apară în ziare!

„Mi se mai întâmplă să citesc prin ziare, după rubrica asta, tot felul de declarații și tot felul de prostii. De exemplu, la noi a fost Deea Maxer, fosta soție a lui Dinu Maxer. Dinu nu a fost prezent aici când a fost Deea la sosurile picante și s-a apucat el să spună pe la ziare: «Deea a fost păcălită de Măruță în emisiune. I-a căzut în plasă, a fost manipulată». Am sunat-o pe Deea și am întrebat-o dacă a zis așa ceva, iar ea mi-a spus: «Nici vorbă! Eu sunt femeie matură, asumată». A spus că Dinu bate câmpii. Dinu Maxer a descoperit acum cum să apară în fiecare zi prin ziare și a zis «Bă, ce fain este și hai să mai zic ceva». Asta este pentru telespectatorii mei, care uneori citesc doar titlurile și se întreabă dacă așa este la sosurile picante”, a spus Cătălin Măruță.

Mădălin Ionescu a intrat și el în vizorul lui Cătălin Măruță

Celebrul prezentator de televiziune nu l-a ratat nici pe Mădălin Ionescu, care a spus că prezența în emisiunea lui Măruță a fost una dintre cele mai neinspirate pe care a avut-o vreodată. În plus, a spus că nu știa regulile probei sosuri iuți și a dat niște răspunsuri „tâmpite”.

Iată ce a zis Mădălin Ionescu: „Mi-a picat nivelul intelectual foarte rău, e singura dată din viața mea. Nu știam ce vor ăștia de la mine, sosurile alea erau cumplit de iuți. Nu mi-au plăcut întrebările și așa că am dat niște răspunsuri tâmpite. Știam că Măruță vrea niște cărniță. Și am dat răspunsuri tâmpite. A fost cea mai proastă prestație a mea la TV, drept pentru care vreau să le cer scuze celor care s-au uitat la acea emisiune, chiar și lui Cătălin”, a mărturisit Mădălin Ionescu.

Ei bine, Măruță nu l-a iertat nici pe soțul Cristinei Șișcanu, căruia i-a transmis că regulamentul emisiunii și al probei sosurilor iuți i-au fost trimise înaintea emisiunii.

„Un alt băiat care nu își aduce aminte unde vine, cu toate că a avut primite link-urile pe WhatsApp de la colegii mei, este Mădălin Ionescu. A dat un interviu la un moment și a zis că a căzut într-o capcană. După rubrică mi-a dat și un mesaj: «Mister, cred că a ieșit un pic bizar. Nu eram familiarizat cu regulile. A fost pe repede înainte, fapt care a făcut ca afirmația aia cu sexul să fie un pic nepotrivită. Era o ironie. Eu sunt tătic pe discuții libere. Mi-am ieșit un pic din mână. Dacă mă consultați înainte în privința întrebărilor ar fi ieșit mai interesant»”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...