Cui vrea să ofere Ion Țiriac Jr un apartament de lux. Gestul disperat al milionarului

Stan Filon 19.08.2022, 12:48
Cui vrea să ofere Ion Țiriac Jr un apartament de lux. Gestul disperat al milionarului

S-a aflat acum cui vrea să ofere Ion Țiriac Jr un apartament de lux! Este, de fapt, o recompensă pentru prinderea unor infractori, care s-au folosit de numele familiei Țiriac pentru a-și promova afacerea ilegală. Aceștia au târât numele miliardarului român într-o escrocherie care a făcut până acum pagube de cinci milioane de euro! Cel care a făcut apelul a fost fiul miliardarului, Ion Țiriac jr.

Cui vrea să ofere Ion Țiriac Jr un apartament de lux

Așadar, numele familiei Țiriac a fost implicat într-o afacere cel puțin dubioasă, după ce internetul s-a umplut de reclame în care apare miliardarul Ion Țiriac. Reclama respectivă lasă să se înțeleagă că miliardarul ar fi investit cu ajutorul companiei respective în piața criptomonedelor, lucru neadevărat. În plus, această așa-zisă afacere este, de fapt, o escrocherie! În general, acest tip de așa-zise firme fac reclame la criptomonede inexistente, iar cei care se decid să investească în acestea, pentru a prinde un preț foarte bun, rămân fără bani.

Ei bine, pentru a pune capăt acestei așa-zise reclame, fiul lui Ion Țiriac este dispus să ofere recompensă un apartament celui care îi va oferi informații care să ducă la arestarea celor responsabili pentru escrocheria cu criptomonede de pe internet.

Cui vrea sa ofere Ion Tiriac Jr un apartament de lux
Cui vrea sa ofere Ion Tiriac Jr un apartament de lux

Înșelătoria cu Ion Țiriac a făcut deja pagube de 5 milioane de euro

Ion Țiriac Jr a cerut și ajutorul instituțiilor statului în această speță. Conform spuselor acestuia, firma respectivă a înșelat deja mai mulți oameni cu peste 5 milioane de euro în total.

„Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut în niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă. Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție! Nu știm și nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele și imaginea noastră. Se pare că au clonat și site-ul Capital pentru a vă câștiga încrederea.

Ne dorim că acești infractori să returneze banii oamenilor, iar că să îi putem prinde avem nevoie de voi. Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor! De asemenea, rugăm DNA-ul și celelalte structuri ale statului să se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Va mulțumim!”, a scris Ion Țiriac Jr pe contul său de Instagram.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...