Cui vrea să-i lase Andreea Antonescu apartamentele. ”Nu stă nimeni acolo”. Costă 150.000 de euro

Badea Violeta 29.09.2021, 08:21

La începutul anilor 2000, Andreea Antonescu și Andreea Bălan făceau furori cu trupa Andre. Cele două tinere s-au bucurat de un succes fantastic și ajunseseră să câștige sute de mii de dolari. Ele au investit o parte din bani într-un proiect de apartamente. Andreea Bălan se judecă și acum pentru o casă de 90.000 de euro. În schimb, Andreea Antonescu a primit cele două apartamente, unul pentru ea, altul pentru fratele ei. Iată cui vrea să-i lase cele două imobile.

Ce va face Andreea Antonescu cu cele două apartamente

Andreea Bălan se luptă și acum să recupereze cei 90.000 de euro. Banii au fost investiți în apartamentul din Ansamblul rezidențial „Planorama”, din cartierul bucureștean Doamna Ghica. Doar că vedeta nu a intrat niciodată în posesia imobilului, fiindcă blocul a rămas nefinalizat de 14 ani, conform Playtech.ro.

Astfel, solista a ajuns să-și ceară banii în instanță. Se pare că doar un singur bloc, din cele trei construite în complex, este dat în folosință, dar locatarii au în jurul casei lor un adevărat șantier.

Andreea Antonescu a avut norocul de a ajunge proprietară cu acte, dar nu s-a mutat în acea zonă. Vedeta a mărturisit că mai are și acum cele două imobile cumpărate în urmă cu 14 ani. Aceasta spune că îi vor rămâne fiicei ei.

„Apartamentele mele erau în blocul care s-a finisat. Era aproape finalizat când le-am cumpărat. De aceea le-am primit. Nu locuiesc însă acolo, dar le am pe ambele. Sunt goale, nu stă nimeni acolo, încă nu le-am închiriat”, a declarat aceasta pentru sursa de mai sus.

Ce va face Andreea Antonescu cu cele doua apartamente
Ce va face Andreea Antonescu cu cele doua apartamente

Andreea Bălan dorește să-și recupereze cei 90.000 de euro

Andreea Bălan nu renunță la cei 90.000 de euro, fiindcă a muncit foarte mult pentru a putea cumpăra imobilul din cartierul bucureștean Doamna Ghica. Spre deosebire de colega sa, blondina a avut parte de ghinion, fiincă nu a primit nici acum cheile apartamentului.

„Andreea şi-a achiziţionat, în 2007, un apartament cu două camere, cu o suprafaţă de 70 de metri pătraţi, cu 90.000 de euro. A muncit enorm pentru acești bani, a cântat pe scenă, în frig sau pe caniculă.

Nu ne vom lăsa, vom lupta ca să recuperăm cumva acești bani, în instanță, deși, la ultimul termen, nu li s-a dat câștig de cauză.

Andreea ar fi vrut să mai dea niște bani, ca să-și termine apartamentul pe cheltuiala ei, dar nu toți vecinii pot face asta!”, a precizat Săndel Bălan, tatăl vedetei, pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...