Andreea Antonescu, declaraţii sincere despre divorţul de soţul său. A spus totul

Nicu Stan 12.09.2021, 11:35
Andreea Antonescu, declaraţii sincere despre divorţul de soţul său. A spus totul

De ce nu a divorţat până acum Andreea Antonescu de soţul său. Cântăreața a spus totul acum, la doi ani de când nu mai este împreună cu tatăl fiicei sale. De asemenea, actele de divorț au fost depuse din momentul în care cei doi au ales să meragă pe drumuri diferite.

Andreea Antonescu, dispusă să înceapă o nouă relație. Cum ar trebui să fie noul iubit

Andreea Antonescu a spus adevăratul motiv pentru care nu a divorțat de Traian Spak, tată fetiței sale, Siena. Cei doi s-a despărțit de încă acum doi ani și tot atunci au și depus actele de divorț, însă ruptura oficială nu s-a oficializat nici acum.

Andreea Antonescu și Traian Spak au trăit o frumoasă de dragoste, însă acum doi ani au decis să meargă pe drumuri diferite, în țări total diferite. Cum lucrurile dintre ei nu au mai fost roz, a intervenit divorțul.

Andreea Antonescu si Siena., fiica ei
Andreea Antonescu si Siena., fiica ei

Lumea s-a întrebat dacă nu cumva este rost de o împăcare

Acum, lumea, pe bună dreptate, se întreabă dacă nu cumva va avea loc o împăcare, în contextul în care timp de doi ani nu au semnat actele care vor duce la despărțirea legală.

Astfel, Andreea Antonescu a făcut lumină și a anunțat că nu s-a răzgândit în privința divorțului, infirmând zvonurile.

Nu se știe de ce Andreea Antonescu nu a divorțat

N-a dat o explicație de ce nu s-a încheiat procesul de divorț, însă Andreea Antonescu a lăsat să se înțeleagă că a lăsat trecutul în urmă și își vede în continuare de viață. Chiar susține că este mai fericită ca niciodată, acum că a realizat cât de frumoasă este viață.

Artista este recunoscătoare pentru tot ceea ce are în viață, argumentând că este bogată din toate punctele de vedere. Astfel, de acum nu mai are decât să profite de toate aceste bogății. În plus, este mulțumită de oportunitățile care se văd la orizont.

Andreea Antonescu, fericită

„Este prima oara când am conștientizat ca sunt un om fericit, care vrea sa se bucure la maxim de viata. Am realizat cât de bogată sunt din toate punctele de vedere”, a mărturisit Andreea Antonescu, potrivit spynews.ro.

Andreea Antonescu, pregătită pentru o nouă dragoste

Deasemenea, Andreea Antonescu a spus că este deschisă pentru o nouă relație. Este pregătită să iubească din nou chiar dacă nu a divorțat de Traian Spak. De data aceasta, Andreea Antonescu își dorește un bărbat care să o facă să se simtă femeie și să aibă un simț al umorului bine dezovoltat.

„Nu am iubit, dar ce m-aș fi bucurat să mă laud cu el de mână”, a precizat Andreea Antonescu.

Urmăriți Impact.ro și pe