Incredibil. Cum a ieșit Andreea Antonescu pe stradă în Antalya. Turcii au început imediat să o arate cu degetul

Emanuela Pană, Cristi Ionică 27.08.2021, 10:59
Incredibil. Cum a ieșit Andreea Antonescu pe stradă în Antalya. Turcii au început imediat să o arate cu degetul

Imagini incendiare cu Andreea Antonescu în vacanța exotică din Antalya. Vedeta s-a bucurat de prima sa experiență pe meleagurile turcești, unde a avut parte de clipe frumoase, dar și neașteptate. Fanii artistei au rămas cu gura căscată când au văzut cum a ieșit artista pe stradă, la fel și tucii. Cât de bine arată fosta „faimoasă“ de la „Survivor“ în costum de baie? Judecați voi!

Cum a ieșit Andreea Antonescu pe stradă în Antalya

Deși nu a reușit să ajungă printre finaliști, experiența „Survivor România 2021“ a fost una destul de solicitantă pentru Andreea Antonescu, diva simțind nevoia de o vacanță. Dacă alte dăți obișnuia să călătorească alături de vreun iubit, acum, vedeta și-a adunat câțiva prieteni și s-au urcat în avion cu destinația Turcia.

Ajunsă pentru prima dată în Antalya, șatena s-a bucurat de zilele călduroase la plajă, relaxându-se cu băuturi răcoritoare în mână. Bineînțeles că jumătatea trupei Andre a ținut să împărtășească și cu prietenii ei virtuali din experința sa în Turcia, postând pe conturile sociale fotografii în ipostaze de infarct. Andreea Antonescu și-a etalat trupul bine lucrat în costume de baie mulate și minuscule, bucurându-i pe turci cu o priveliște de zile mari.

Formele voluptoase și pielea fină au reprezentat deliciul întrgii suflări masculine, iar cântăreața nu a fost deloc zgârcită în apariții care mai de care mai ispititoare. Cele opt zile petrecute în paradisul turcesc au ajutat-o pe divă să își reîncarce bateriile pentru următoarea perioadă, căci după cum spunea, avea mare nevoie.

Așteptarea a meritat. Mulți m-ați întrebat despre vacanța recentă din Antalya. Am petrecut 8 zile în 3 locații de vis împreună. NG Phaselis Bay, primul hotel, o locație deluxe din Kemer. Am rămas plăcut impresionată de tot, de la servicii hoteliere, până la peisajul din jur. Cred că cel mai bine vă las pe voi să vedeti singuri despre ce“, spunea Andreea Antonescu pe rețelele de socializare.

Citește și: Andreea Antonescu are o suferință neștiută, se luptă cu boala încă din copilărie. „Beau și zece litri de apă pe zi“ (Exclusiv)

Artista a fost curtată de turci

Invitată la emisiunea lui Măruță de la Pro TV, Andreea Antonescu a povestit de pățania sa din Turcia, unde a mărturisti că a făcut furori, fiind asaltată de complimentele turcilor când se afla la plajă.

Cum a ieșit Andreea Antonescu pe stradă în Antalya, Turcia
Cum a ieșit Andreea Antonescu pe stradă în Antalya, Turcia

Mai mult, unii dintre ei, mai îndrăzneți din fire, i-au cerut chiar și numărul de telefon, dorindu-și să o cucerească. Vedeta a mărturisit că este singură, dar cu toate acestea nu i-a băgat în seamă pe admiratorii turci.

Și când am ajuns în România mi-au scris pe Instagram. Dacă mai ajung în Turcia, dacă ne vedem“, a spus Andreea Antonescu în direct.

Chiar dacă era în vacanță, artista a fost destul de activă pe rețelele sociale, unde a postat o mulțime de fotografii cu ea în costum de baie.

În prezent, Andreea Antonescu e în divorț de Traian Spak, alături de care are o fetiță, pe Sienna.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...