Cu cine ține cea mai frumoasă sportivă din lume la Cupa Mondială. I-a înnebunit pe fani cu ultimele ei poze

Andrei Simion 22.11.2022, 20:02

Cea mai frumoasă sportivă din lume, Paige Spiranac, i-a înnebunit pe fani cu cele mai recente poze pe care le-a publicat pe rețelele sociale, arătând cu cine ține la Cupa Mondială din Qatar. Fosta jucătoare de golf a primit numeroase comentarii în care îi este lăudată frumusețea, dar și câteva critici.

Cea mai frumoasă sportivă din lume, poze incendiare

Fosta jucătoare de golf Paige Spiranac, în vârstă de 29 de ani, a publicat imagini în care apare purtând o bluză minusculă, cu un decolteu adânc, pe care scrie „USA” și o pereche de pantaloni scurți. În descrierea fotografiilor, sportiva și-a întrebat fanii cu cine țin la Campionatul Mondial din Qatar, lăsând să se înțeleagă că ea ține cu Statele Unite ale Americii.

Născută în Wheat Ridge, Colorado, Paige Spiranac a primit numeroase aprecieri, dar și comentarii în care fanii s-au declarat fermecați de frumusețea ei. Unii dintre ei au numit-o „zeiță” și „superstar”.

Paige Spiranac
Paige Spiranac

Cea mai frumoasă sportivă din lume, criticată pentru imaginile publicate

Pe de altă parte, Paige Spiranac a iscat și câteva comentarii negative. Unii dintre internauții care au reacționat la imaginile publicate de sportivă i-au transmis acesteia că ar trebui să boicoteze Campionatul Mondial din Qatar, dacă îi pasă de respectarea drepturilor omului.

„Țin cu toți muncitorii migranți care au murit pentru această Cupă Mondială, după ce au fost plătiți prost, fiindu-le refuzată formarea unui sindicat al muncitorilor și fiind nevoiți să stea în condiții pe care până și prizonierii de război le-ar găsi îngrozitoare.

De asemenea, țin cu femeile din Qatar care trăiesc cu o teamă constantă de soții lor și de violența pe care o suportă din partea acestora” și „Abia aștept să se termine Campionatul Mondial, astfel încât toată lumea din America să nu mai pretindă că îi pasă de fotbal”, au fost două dintre comentariile pe care le-a iscat Paige Spiranac.

Sportiva a avut gânduri suicidale

Aceasta nu este prima dată când Paige Spiranac se confruntă cu critici. Sportiva, care a fost desemnată de o revistă britanică cea mai atrăgătoare femeie din lume, a fost avertizată de către oficialii Ligii Profesioniste Feminine de Golf în legătură cu vestimentația prea provocatoare pe care o afișa la turnee.

„După cum puteți vedea, nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul și este doar o parte din ceea ce sunt. Cred că foarte mulți oameni au fost supărați de asta, mai ales în golf, pentru că sunt foarte conservatori.

Și dacă nu porți guler, oamenii spun: Este striperiță, face filme pentru adulți. Iar eu sunt: Despre ce naiba vorbim. Este o nenorocită de bluză. Chiar și în golful pentru juniori am avut mereu probleme, deoarece fustele mele erau prea scurte”, a spus la un moment dat Paige Spiranac.

Jucătoarea de golf a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia și că a avut gânduri suicidale, că a primit amenințări cu moartea, după ce a spus în glumă că nu îi place echipa de baseball San Diego Padres, și că unele persoane i-au criticat aspectul fizic, spunându-i că arată ca un „star expirat” din filmele pentru adulți și că nu are dreptul să vorbească despre baseball.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe