Cea mai frumoasă sportivă din lume se plânge că nu are cine să o apere. Prin ce „iad” trece Paige Spiranac: „Îmi este foarte frică”

Sorin Barbu 26.07.2022, 15:08

Cea mai sexy femeie din lume are tot mai mult probleme după titlul pe care l-a câștigat, în urma concursului organizat de revista Maxim. Fosta jucătoare de golf, Paige Spiranac, plătește foarte scump celebritatea și a acordat un interviu în care a dezvăluit că este „urmărită” și „hărțuită”.

„Iadul” prin care trece Paige Spiranac. „Îmi este foarte frică și nu plec de acasă”

Paige Spiranac are 29 de ani și a fost jucătoare profesionistă de golf. S-a retras în anul 2016, dar până atunci a fost de multe ori acuzată că se folosește de faptul că arată superb pentru a fi invitată la marile competiții. Și după ce a renunțat la sportul profesionist a rămas în atenția publicului.

Nu-i vorbă au ajutat-o și pozele, în care apare de multe ori destul de sumar îmbrăcată, de care s-au bucurat cei peste trei milioane de urmăritori de pe Instagram și aproape patru milioane de pe Facebook. Iar după ce postările au fost distribuite, numărul celor care au admirat-o a crescut de mai multe ori.

Anul acesta a primit din partea revistei Maxim titlul de cea mai sexy femeie de lume. A foarte bucuroasă și le-a mulțumit călduros celor care au votat-o, dar nu a intuit ce avea să urmeze. Paige Spiranac a acordat un interviu în care a dezvăluit ce probleme are din cauza acelui trofeu.

„În ultimul timp, situația s-a înrăutățit. Îmi e foarte frică și nici nu mai plec de acasă. Mă simt ca și cum aș trăi într-o bulă. Nu am mai trăit așa ceva până acum. Nu știu cine e afară, cine mă urmărește, cine mă hărțuiește”, a declarat frumoasa sportivă, citată de Milenio. Concluzia materialului este că frumoasa blondă trăiește „un iad”.

Paige Spiranac are o avere de aproape trei milioane de dolari. Susține că banii i-a câștigat în urma competițiilor, dar și din reclame. Jurnaliștii au aflat că dacă o firmă își dorește o postare pe contul ei de Instagram trebuie să plătească 14.000 de dolari. Pentru fiecare apariție!

Sursa Foto: Facebook

Urmăriți Impact.ro și pe