Cu cine se iubește în secret Raluka de la Pro TV. Bărbatul a avut o relație și cu Andreea Mantea

Stan Filon 15.12.2021, 19:26

Raluka este o voce foarte cunoscută în România, însă proiectele din televiziune i-au adus și mai mulți fani. A câștigat prima ediție Asia Express, în anul 2018, alături de Ana Baniciu, iar popularitatea sa a explodat pur și simplu. Cântăreața a preferat mereu însă să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, încă acum s-a aflat cu cine se iubește Raluka!

S-a aflat cu cine se iubește în secret Raluka de la Pro TV

Raluka face parte acum din juriul SuperStar România, celebra emisiune de la Pro TV, iar recent a fost întrebată de mai mulți fani dacă are un iubit. Vedeta a mărturisit cu mâna pe inimă că nu are pe nimeni și, mai mult, nici nu ar avea timp să aibă un iubit. Declarațiile au fost făcute în urmă cu câteva zile pe o rețea de socializare, iar acum s-a aflat adevărul.

„Nu am iubit! Sunt singurică de ceva vreme. Oricum, la cât de multă treabă am în ultima vreme, nu cred că aș avea timp pentru un iubit, în momentul acesta”, spunea Raluka, pe numele ei real Alexandra Raluca Nistor, în vârstă de 32 de ani. Frumoasa cântăreața i-a cam indus în eroare pe fanii săi, deoarece este implicată într-o relație, după cum scrie cancan.ro. Iubitul său este un prosper om de afaceri, care nu este străin de lumea mondenă. A avut mai multe iubite celebre, însă poveștile de dragoste nu au ținut prea mult timp.

S-a aflat cu cine se iubeste in secret Raluka de la Pro TV
S-a aflat cu cine se iubeste in secret Raluka de la Pro TV

Își țin relația la secret

Vorbim despre omul de afaceri Liviu Moreanu, proprietar a mai multor restaurante din București. Așadar, Raluka și Liviu Moreanu se pare că formează cel mai nou cuplu din showbizz-ul autohton, asta dacă nu cumva relația dintre ei este una mai veche, deoarece este ținută la secret.

Chiar dacă cei doi nu și-au asumat oficial relația, au început să nu se mai ferească. Astfel, au fost văzuți împreună la un restaurant din București, unde s-au comportat ca doi iubiți. Chiar dacă nu au fost foarte drăgăstoși, oamenii care i-au văzut au confirmat că cei doi formează un cuplu, după cum mai susține sursa citată.

Liviu Moreanu a avut în trecut o relație și cu frumoasa Anna Lesko. S-au certat, s-au împăcat și s-au certat din nou. Cam acesta ar fi rezumatul poveștii de iubire a celor doi, care și-au deschis la un moment dat și un restaurant împreună. Și-au spus adio într-un final, iar omul de afaceri a ajuns în brațele Andreei Mantea, însă pentru o scurtă perioadă. S-au despărțit după numai trei săptămâni.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...