FOTO EXCLUSIV

Ce mașină conduce Vika Jigulina. Celebra DJ-iță, răsfățată din plin de iubitul său

Iancu Andreea 14.04.2021, 15:11

Despre Vika Jigulina, celebra DJ-iță care a făcut furori în industria muzicii electronice din lume, se cunosc destul de puține detalii. Vedeta se bucură de aprecierea a milioane de fani la nivel internațional și se poate considera norocoasă pentru succesul său, însă este în general o fire extrem de discretă. Chiar și așa, producătoarea a fost surprinsă recent de reporterii impact.ro, în timp ce se bucura de momente relaxante alături de iubitul său. Astfel, fanii artistei au putut observa și bolidul pe care îl conduce vedeta.

Vika Jigulina, răsfățată de iubitul său. DJ-ița este pasionată de bolizii de lux

Dacă ai fredonat măcar o dată versurile piesei Stereo Love, cu siguranță știi cine sunt Vika Jigulina și Edward Maya. Cei doi artiști au ajuns la o colaborare care a dus la un succes internațional fulminant, pentru care au obținut și premii importante. Totuși, producătoarea a devenit cunoscută publicului din România și datorită colaborării cu echipa de la Xtra Night Show, asigurând fundalul sonor al emisiunii de la Antena 1, prezentate de Dan Capatos. De când s-a retras din televiziune însă despre Vika Jigulina nu s-au mai aflat multe detalii. Recent, reporterii impact.ro au surprins-o pe DJ-iță în compania iubitului său, un celebru estetician de origine israeliană.

Cei doi au fost văzuți într-o zonă cunoscută din nordul Capitalei, unde s-au bucurat de o ieșire romantică. Deși mulți s-ar fi așteptat ca îndrăgostiții să opteze pentru un restaurant de fițe, dat fiind faptul că situația materială le-o permite, aceștia au ales să savureze câțiva hot-dogi, de la un celebru magazin de mobilier și decorațiuni din Băneasa, chiar în parcarea complexului. Dincolo de modestia acestui gest, Vika Jigulina și partenerul său de viață au atras privirile datorită bolidului de lux la volanul căruia s-a urcat DJ-ița. Aceasta conduce o mașină marca Mercedes, clasa G, de culoare albă, care costă aproximativ 100.000 de euro. Ea nu se sfiește să se imortalizeze prin oraș alături de bolizi de lux, semn că are o pasiune pentru mașini scumpe. După ieșirea în oraș, ca doi adolescenți, cuplul a plecat către clinica doctorului, situată în nordul București.

Vika Jigulina, alături de echipa Xtra Night Show
Vika Jigulina, alături de echipa Xtra Night Show

Detalii neștiute despre Vika Jigulina. Artista a devenit DJ de la 16 ani și a făcut bișniță cu telefoane

Denumită „Regina platanelor”, Vika Jigulina este o apariție surprinzătoare în showbiz-ul românesc. Însă și mai surprinzătoare este povestea de viață a DJ-iței. Deși ea s-a născut în Cahul, Republica Moldova, mama sa este originară din Kazahstan, iar tatăl vedetei este rus. Cu toate acestea, familia sa a ajuns să trăiască peste Prut după ce bunicii au fost deportați în Republica Moldova pentru că erau foarte bogați. Pe numele său real Vika Corneva, artista a trăit o copilărie tumultoasă. După ce părinții săi s-au despărțit atunci când ea avea 6 ani, tânăra s-a gândit să vină să studieze în România. Astfel, după ce a absolvit Școala de muzică, la 14 ani și-a luat viața în propriile mâini și a aplicat pentru bursă la Timișoara, după cum chiar artista a povestit într-un interviu pentru Acces Direct.

Vika Jigulina, deținătoare a 17 discuri de aur, 5 de platină și 4 de dublu-platină, s-a adaptat treptat la viața din România. Producătoarea a reușit să urmeze timp de trei ani cursurile de DJ la Școala populară de arte din Timișoara și apoi s-a angajat la cluburi, unde a furat meserie de la alți colegi, unde inițial nu a fost plătită. Descurcăreață, artista a făcut o perioadă bișniță cu telefoane pentru a se întreține. Treptat, Vika a reușit să capete notorietate și a ajuns să mixeze în cele mai prestigioase cluburi din țară, ca DJ rezident. Mutarea la București pentru a colabora cu o stație radio celebră la acea vreme a propulsat-o și mai mult și a ajuns ulterior să lucreze în televiziune, în emisiunea lui Capatos.

Vika Jigulina și Edward Maya
Vika Jigulina și Edward Maya

DJ-ița se iubește cu un celebru estetician

Succesul internațional l-a cunoscut însă datorită colaborării cu Edward Maya. Piesa „Stereo Love” și ritmurile electronice au străbătut continentele și au devenit premiate la British Music Awards. Mai mult, melodia a primit și titlul de cea mai bună piesă a anului din partea prestigioasei reviste Billboard. Totuși, în ciuda succesului său răsunător, viața privată a Vikăi este ținută departe de lumina reflectoarelor. De ani buni, Vika Jigulina se iubește cu medicul estetician Iancu Morad. Pe la cabinetul doctorului de origine israeliană au trecut numeroase vedete din România.

Chiar dacă s-a zvonit că cei doi și-ar dori să își oficializeze relația și să se căsătorească, deocamdată cuplul nu a făcut un anunț oficial. Mai mult, o lungă perioadă de timp, s-a zvonit că Vika Jigulina ar fi însărcinată, după ce paparazzi au surprins-o în ținute care ar fi lăsat să se vadă burtica de gravidă. Deocamdată, DJ-ița se bucură de o viață liniștită, departe de lumina reflectoarelor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...