Cu cine este căsătorită Aspirina din Las Fierbinți. Cum arată familia Mirelei Oprișor

Daria Petrescu 12.08.2020, 14:27
Cu cine este căsătorită Aspirina din Las Fierbinți. Cum arată familia Mirelei Oprișor

Aspririna din Las Fierbinți este una dintre cele mai îndrăgite apariții din serial. Carismatică și mereu cu glumele la ea, actrița a reușit să ajungă la inimile publicului cu rolul pe care îl interpretează la Pro TV, de ani de zile. Mirela Oprișor este căsătorită și are o fetiță. Puțini sunt însă, cei care știu cine este și cu ce se ocupă soțul ei, regizor și actor. Iată cum arată familia Mirelei Oprișor.

Mirela Oprișor este căsătorită cu „creierul” din spatele serialului Las Fierbinti

Mirela Oprișor este una dintre cele mai îndrăgine actrițe de teatru și film din România. În ultimii ani a făcut senzație în serialul Las Fierbinți, unde o interpretează pe Aspirina. Puțini sunt cei care știu că soțul vedetei, Mimi Brănescu, este creatorul serialului de la PRO TV.

În 2008, Mimi Brănescu, scenaristul celui mai îndrăgit serial de comedie românesc, i-a contrazis pe cei care l-au felicitate pentru faptul că portretizează românii exact aşa cum sunt. Acesta  consideră că personajele sale nu reprezintă o majoritate reală.

Mirela și Mimi Brănescu  s-au cunoscut în facultate și deși la un moment dat, cei doi au mers pe drumuri diferite, în cele din urmă, s-au reîntâlnit și s-au căsătorit. Au împreună o fetiță și o căsnicie așa cum și-au dorit. La un moment dat, Mirela a povestit care este secretul unei relații de durată.

„Probabil așa se spune că relațiile personale nu trebuie amestecate cu cele profesionale, dar eu nu știu cum e altfel. Dacă suntem noi actori, iar Mimi mai e și scriitor, noi ne-am educat să trăim așa și să ne înțelegem.

Mirela și Mimi Brănescu  s-au cunoscut în facultate
Mirela și Mimi Brănescu  s-au cunoscut în facultate

Evident că uneori avem și discuții în contradictoriu, uneori nu ne place ce facem, e normal, dar eu efectiv nu știu cum e altfel și atunci nu am termen de comparație. Nu pot să-ți spun cum ar fi dacă. Nu e tot timpul ușor, dar nici greu nu mi se pare. Am învățat să trăim așa, unul cu celălalt, și e foarte bine”, declara Mirela Oprisor, scrie unica.ro.

„Încă râd la glumele lui”

„Mă consider o femeie foarte norocoasă că l-am întâlnit. Nu știu dacă poți să dai sfaturi, dar există niște reguli pe care noi le-am aplicat de la începutul relației noastre: nu ne culcăm niciodată certați și nu am făcut asta în atâția ani de căsnicie.

Mirela Prișor și familia ei
Mirela Prișor și familia ei

Eu nu am trăit niciodată cu Mimi o ceartă să nu ne vorbim cu zilele sau să trecem unul pe lângă celălalt la bucătărie, nu a fost așa ceva.

De regulă, am învățat să ne purtăm cu grijă în ani, când e unul obosit sau nervos, celălalt îl menajează, cu umor am trecut peste multe și cred că e foarte bine că încă râd la glumele lui, nu numai cele scrise, ci și la cele ale noastre din familie, de zi cu zi. Eu zic că e foarte bine!”, a mai declarat Mirela Oprișor într-un interviu acordat pentru Revista Psychologies.