Cu cine se iubeşte fiica miliardarului Dragoș Pavăl. Fondatorul Dedeman are pretenţii mari

Badea Violeta 19.11.2021, 13:53

Karina Pavăl este fiica celui care a fondat compania Dedeman, Dragoș Pavăl. Tânăra blondină trăiește o frumoasă poveste de iubire cu un avocat. Iată cine este bărbatul care i-a furat inima celei care va moşteni, la un moment dat, imperiul Dedeman.

Fiica lui Dragoș Pavăl se iubește cu un tânăr avocat din România

Karina Pavăl, în vârstă de 27 de ani, este fiica acționarului principal al companiei Dedeman. Moștenitoarea acestei afaceri uriașe are părul blond, un trup de zeiță și este curtată de bărbați de diferite vârste. Cu toate astea, inima Karinei bate doar pentru iubitul ei.

Fiica miliardarului trăiește, în prezent, o frumoasă poveste de iubire alături de Dragoș Iamandoiu, fiul milionarului Nicolae Iamandoiu. Cei doi s-au cunoscut la o școală din Londra, iar relația lor durează deja de circa șase ani.

Amintim că tânăra a absolvit colegiul în Elveţia, apoi şi-a continuat studiile în Anglia, la una dintre cele mai renumite instituţii de învăţământ superior din lume.

Revenind la relația între Karina Pavăl şi Dragoș Iamandoiu, aceştia par că sunt foarte fericiți unul în preajma celuilalt.

Mai mult, tânărul avocat dă de înțeles că se înțelege foarte bine cu viitorul său socru. Cel puțin așa se observă din imaginile surprinse de paparazzi celor de la Cancan.

Cei trei au fost surprinși într-un restaurant. Dragoș Pavăl, Karina și iubitul ei au fost fotografiați în timp ce luau masa în oraș, semn că au o relație excelentă.

Karina Paval
Karina Paval

Povestea neștiută a lui Dragoş Pavăl

Frații Pavăl au o avere impresionantă. Dedeman a devenit cel mai mare lanț de magazine de bricolaj din România și se bucură de un real succes. Însă, puțini sunt cei care știu povestea de viață a lui Dragoș Pavăl.

Miliardarul povestea că a pornit aproape de la zero. Și-a deschis o firmă şi a închiriat un spaţiu de 16 metri pătraţi. Așa a luat naștere acest uriaș imperiu.

„Părinţii mei sunt oameni simpli, de la ţară. Chiar dacă nu au făcut şcoli înalte, au o înţelepciune a lor. Norocul nostru a fost să avem părinţi înţelepţi, care ne-au educat şi ne-au format astfel încât să înţelegem că fără muncă nu poţi obţine niciodată nimic.

Originea modestă n-a fost niciodată o povară, din contră, m-a ajutat enorm. Am înfiinţat o firmă şi am închiriat un spaţiu de 16 metri pătraţi, pe care l-am amenajat noi. Am angajat o vânzătoare, am improvizat nişte tejghele din lemn şi din sticlă şi am început să vindem.

Câştigam într-o lună zece salarii pe care le luam la întreprinderea de stat ca informatician. Mergeam în Bucureşti, era un centru comercial numit «Massa», şi căram de acolo cu Dacia socrilor mei diverse produse. Gumă de mestecat, unghiere, tot felul de mărunţişuri”, a declarat Dragoş Pavăl, potrivit Adevărul.ro

Sursa foto: Cancan

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...