Când începe Puterea Dragostei sezonul 3. Ce a făcut noua prezentatoare, Cristina Dorobanțu

Iancu Andreea 16.07.2020, 15:10

Emisiunea de tip reality show, difuzată de Kanal D, urmează să își încheie cel de-al doilea sezon. Cu toate acestea, din sezonul trei, fanii emisiunii ar putea urmări show-ul începând cu o nouă dată. De asemenea, moderatoarea emisiunii, Andreea Mantea, va preda ștafeta noii prezențe feminine. Noua prezentatoare de la Puterea Dragostei va fi Cristina Mihaela Dorobanțu.

Când începe Puterea Dragostei, sezonul 3

Andreea Mantea, actuala prezentatoare a show-ului a dezvăluit care este atmosfera din culisele emisiunii Puterea Dragostei.

Pe măsură ce ne apropiem de Marea Finală emoțiile, tensiunile cresc, cum e și firesc. Am trecut, alături de concurenți, printr-o mulțime de stări sufletești. M-am atașat de ei. Am suferit odată cu ei, m-am bucurat atunci când ei au avut motive să fie fericiți. Am asistat și la izbucniri ale orgoliilor, la dezamăgiri, pentru că e omenește să treci și prin așa ceva. Pe 26 iulie, vom afla deznodământul, sunt extrem de emoționată și eu în așteptarea Marii Finale, a declarat Andreea Mantea despre Finala sezonului 2.

Totodată, pregătirile pentru noul sezon sunt deja în desfășurare. Astfel, Puterea Dragostei sezonul trei o va avea drept prezentatoare pe Cristina Mihaela Dorobanțu. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! s-a pregătit deja de noua sa apariție și și-a făcut bagajele pentru Istanbul. Motivul este simplu, emisiunea este filmată într-un platou din Turcia.

Cristina Mihaela va fi noua gazdă a emisiunii Puterea Dragostei
Cristina Mihaela va fi noua gazdă a emisiunii Puterea Dragostei

Cristina Mihaela Dorobanțu, noua gazdă a emisiunii

De asemenea, Cristina Mihaela a decis să împărtășească bucuria noii posturi într-un live pe pagina sa de Instagram. Aceasta este extrem de entuziasmată să îi cunoască pe noii concurenți ai producției și să intre în casa Puterea Dragostei.

Sunt convinsă că vă va plăcea noul sezon, sezonul 3 Puterea Dragostei, care va începe curând. Așadar, stați alături de noi, va fi un show extraordinar, le-a transmis Cristina Mihaela Dorobanțu, fanilor emisiunii Puterea Dragostei.

Potrivit wowbiz.ro, finalul sezonului doi va fi difuzat pe 26 iulie, în timp ce sezonul trei începe din 27 iulie.