Cum a ajuns să arate Cătălina Ponor, la 3 ani după ce s-a lăsat de gimnastică. Corpul ei s-a transformat total

Rădulescu Valentin 15.05.2020, 19:53

Cătălina Ponor, una dintre cele mai apreciate gimnaste din România, s-a schimbat total. Aceasta nu mai arată deloc precum se afișa la campionatele de gimnastică. Timp de 3 ani după ce a părăsit cariera de gimnastă, Cătălina a trecut prin mai multe transformări ale corpului.

Cum arata astăzi Cătălina Ponor, la 3 ani după ce s-a lăsat de gimnastică

Cătălina Ponor este una dintre cele mai îndrăgite persoane din gimnastică, atât pentru frumusețea ei, cât și pentru performanța de care a dat dovadă. La doar un an după ce aceasta a decis să renunțe de tot la gimnastică a început să pună proporții. Asta se întâmplă în general la fetele care se retrag din gimnastică. Așadar, decizia ei a avut un efect foarte mare asupra fizicului perfect și admirat de mai toată lumea.

Aflată la vârsta de 32 ani, la trei ani după ce s-a lăsat de sportul care a făcut-o cunoscută, a decis să facă o schimbare majoră. Fosta gimnastă a slăbit din nou și are un corp de invidiat. Nu a reușit însă aceeași performanță pe care o avea pe vremea când concura la campionate, dar a dat dovadă de ambiție. Acum Cătălina Ponor este la fel de admirată și plăcută ca până acum. Imaginile pe care le postează pe rețelele de socializare îi lasă pe fani cu gura căscată. De astfel poate fi numită și una dintre cele mai sexy sportive din România.

Cătălina Ponor nu are noroc în dragoste

Deși este o femeie foarte atrăgătoare, Cătălina nu a mai avut de mult un iubit. Ultima ei relație amoroasă a fost cu celebrul gimnast din Porto Rico, Tommy Ramos, care s-a încheiat în anul 2015. Aceasta a suferit foarte mult după ce relația cu Tommy a luat sfârșit. Mulți au rămas surprinși și chiar aveau speranțe că se vor căsători în curând. Cătălina chiar declarase în urmă cu ceva timp de la despărțire că aștepta cererea în căsătorie.

„Nu am primit încă inelul de logodnă, dar sunt sigură că momentul în care îmi va fi dat va fi unul special. Tommy este maestru în astfel de surprize”, a declarat Cătălina Ponor în cadrul unui interviu la mijlocul anului 2015.

Urmăriți Impact.ro și pe