”Războiul” Zanni vs Elena de la Survivor. Ce s-a zis în trecut și cine sunt aliații fiecăruia

Daria Petrescu 08.03.2021, 11:54
”Războiul” Zanni vs Elena de la Survivor. Ce s-a zis în trecut și cine sunt aliații fiecăruia

Războiul dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor România continuă, deși părea că lucrurile s-au mai liniștit. În ediția de duminică seara, 7 martie, Faimosul i-a declarat război colegei lui, după ce aceasata a ieșit preferata publicului și l-a propus pe artist pentru eliminare. Ce s-a zis în trecut și cine sunt aliații fiecăruia.

Zanni vs Elena de la Survivor

Astfel că, din postura de preferată a publicului, Elena a fost nevoită să facă o nominalizare. Duminică seara, Andreea Antonescu și Albert Oprea de la Războinici sau aflat în cursa pentru eliminare. De altfel, Andreea Antonescu este aliata Elenei Marin, acestea fiind și bune prietene.

Elena Marin a fost  șocată de alegerea telespectatorilor și a mulțumit fiecăruia în parte pentru voturile de încredere.

„Nu mă așteptam, sunt plină de emoții, mulțumesc publicului, eram ultima persoană la care mă așteptam. Vă mulțumesc din suflet pentru susținere și că m-ați votat, vă iubesc. Nu știu ce să zic.

Recunoștință simt, mulțumire și o mare povară, pentu că oricât de tare mă bucur , știu sigur că din păcate este umbrită de faptul că va trebui să fac o nominalizare.  Este cea mai grea postură în care m-aș fi putut afla”, a spus emoționată Elena Marin.

Elena Marin a vrut să-l trimită acasă pe Zanni

În urma scandalurilor dintre ei, din ultima perioadă,  Elena Marin a decis să propună pentru eliminare pe Zanni. Motivul este acela că s-au făcut multe strategii împotriva ei.

„Mi-au transpirat palmele. Motivul pentru care o voi face va fi din punct de vedere social. Mi s-a declarat războiși până acum nu am vrut să răspund cu aceeași monedă, pentru că am considerat că la răutate nu e bine să răspunzi cu răutate. Știu că pe oricine aș nominaliza o să-mi pun echipa în cap, dar am fost acuzată că nu sunt asumată deloc.

Pentru că s-a făcut o strategie împotriva mea și nu mi s-a părut corect, pentru că sunt înțepată de fiecare dată când are ocazia și pentru că vreau să fiu asumată și să nu mai dau dovadă de lașitate, pentru că am fost foarte rănită, persoana pe care o nominalizez este Zanni”, a spus Faimoasa.

Zanni i-a declarat Război Elenei Marin

Atunci când a aflat că este propus spre eliminare, Zanni a amenințat-o pe dansatoare, avându-l alături pe Sebastian, cel care de-alungul timpului a alimentat scandalul dintre Elena și Zanni.

„Mă simt surprins, am crezut că va fi un consiliu în care nu voi simți ceva anume, datorită Elenei simt. Simt săgețile războiului la care aveam de gând să pun stop când am nominalizat sportiv. Strategile de care vorbește

Am zis să fim o echipă, dar să nu mai facă voturi neasumate sau vot nul. Asumați-mă că e social sau sportiv. Elena nu a votat nici sportiv cu echipa, dar nici social să o apere pe Andreea. Pusesem stop războiului. Simt săgețile, e o căldură în sufletul meu, e prima oară când sunt la nominalizare și mă gândesc că poate să-mi pună capăt oricine, oricând, oricum.

Râd, dar nu e râsul meu. Se întâmplă și dacă rămân, este oficializat războiul, dar nu mai e război ca acum, e război cu greutăți mari. Dacă va ieși oricine altcinea, atunci s-a dat clopotul de război, mă sui pe cai și mă duc spre ea”, a declarat Zannidache șa Kanal D.

De unde a pornit scandalul între ce doi

Scandalul dintre Zanni și Elena Marin a pornit în momentul în care Faimosul a declarat că tânăra nu mai ține cont de faptul că are un iubit acasă și îi face avansuri colegului din Republica Dominicană. După acest moment, jignirile la adresa Elenei au continuat, iar Zanni nu a mai ținut cont de nimic.

Urmăriți Impact.ro și pe