Cu ce zodie se potrivește Berbecul în dragoste? Sunt independenți și e greu să ții pasul cu ei

Emanuela Pană 25.07.2023, 16:19
Cu ce zodie se potrivește Berbecul în dragoste? Sunt independenți și e greu să ții pasul cu ei

Cunoscut pentru hotărârea lui, Berbecul este primul semn zodiacal și reprezintă o forță a naturii. El este adesea admirat pentru personalitatea sa, dar și pentru hotărârea de care dă dovadă. Însă, deoarece îi place să preia inițiativa, să atragă atenția și să fie independent, el nu poate face casă bună cu oricine. Află, în continuare, cu ce zodie se potrivește Berbecul în dragoste.  

Dragostea, relațiile și zodia Berbec 

Berbecul este recunoscut pentru puterea cu care îi domină pe cei din jur, fiind o adevărată aventură să ții pasul cu el. Semn de foc, Berbecul apreciază independența și libertatea, dar și competiția. Deși, în general, spiritul competitiv nu îi aduce probleme, lucrurile se schimbă când vine vorba despre dragoste și relații intime – care nu sunt tocmai punctul forte al nativului din zodia Berbec.  

Deși este capabil de sentimente intense, Berbecul se îndrăgostește la prima vedere și transformă dragostea într-un joc în care el trebuie să fie primul. Îi place să cucerească, să fie admirat, adorat, iubit, dar nu se implică profund, decât în primă fază. Sentimentele nativului din zodia Berbec nu sunt de durată, chiar dacă este sincer atunci când spune ”Te iubesc!”.  

Dacă în relație apar diverse probleme (financiare, necazuri de familie, etc.), Berbecii tind să se plictisească și să-și dorească să se retragă. Aceștia nu suportă nici partenerii geloși, posesivi sau invidioși. După cum aminteam și mai sus, Berbecii au nevoie de libertate, iar dacă sunt îngrădiți preferă să pună punct și să se dedice ulterior aventurilor. 

Citește și: Talisman zodia Berbec. Ce trebuie să porți mereu la tine pentru noroc și prosperitate?

Cu ce zodie se potrivește Berbecul în dragoste? 

Berbecul este condus de planeta Marte, astfel că va aprecia întotdeauna dacă îl lași pe el să facă primul pas, indiferent dacă vorbim despre o relație de iubire sau de prietenie. Fiind orientat spre rezultate, Berbecul nu va accepta niciodată un partener care nu este de teapa lui.  

Cu ce zodie se potriveste Berbecul in dragoste
Compatibilitate zodia Berbec

Cei ce iau în considerare o relație de iubire cu un nativ Berbec sunt sfătuiți să se înarmeze cu multă răbdare, căci vor avea nevoie din plin. De la relații și până la prietenie, Berbecul are nevoie de cineva care să îl sprijine și să îl motiveze pe tot parcursul vieții.  

Haideți să aflăm cu ce zodie se potrivește Berbecul în dragoste: 

Berbec – Berbec 

Deoarece împărtășesc o gândire comună și au păreri similare despre orice, un Berbec va forma întotdeauna o pereche bună cu un alt Berbec. Relația dintre cei doi nativi este greu afectată de factori externi, iar înțelegerea reciprocă survine din trăsăturile de personalitate ale partenerilor, care sunt foarte asemănătoare. Comunicare dintre ei este eficientă și totul merge bine atât timp cât sunt consecvenți.  

Berbec – Leu 

Leul este un bun partener pentru Berbec. Întrucât ambii sunt semne de foc, combinația dintre personalitățile lor este una câștigătoare. Nativii acestor zodii au foarte multe lucruri în comun, inclusiv afinitatea pentru distracție, aventură și senzații tari. Aceste două persoane neînfricate creează un parteneriat și mai neînfricat, care are la bază hobby-uri și trăsături comune.  

Vezi și: De ce se despart bărbații, în funcție de zodie? Berbecul este extrem de categoric

Cu ce zodie se potrivește Berbecul în dragoste: Berbec – Săgetător 

Berbecul și Săgetătorul formează perechea ideală, un exemplu de dragoste ca în filme. Grație deschiderii lor înnăscute, a setei de cunoaștere și a siguranței de sine, Berbecul și Săgetătorul pot pune rapid bazele unei relații de durată. Legătura dintre ei este una trainică, deoarece nu se lasă influențați de părerile celor din jur și nu iau în seamă fleacuri pe care alții le-ar considera obstacole.    

Berbec – Gemeni 

Nativul Berbec și nativul Gemeni se înțeleg de minune, existând compatibilitate între ei. Cu toate acestea, dragostea lor este una domoală. Tehnicile lor de comunicare țin foarte mult de starea lor de spirit, astfel că devine dificil să rămână consecvenți atunci când vine vorba despre dragoste și romantism.  

Ambii parteneri sunt spontani și plini de viață, fiind atrași de tot ce este palpitant. Deși între nativul Berbec și nativul Gemeni există o atracție cum rar ți-a fost dat să vezi, lucrurile o pot lua repede razna din cauza crizelor de gelozie, dacă nu sunt ținute în frâu.  

Cu ce zodie se potrivește Berbecul în dragoste: Berbec – Vărsător 

Legătura dintre Berbec și Vărsător este una controversată. Deși nativii pot construi relații și se pot dezvolta reciproc atunci când vine vorba despre apropierea fizică și romantism, ei pot deveni stresanți unul pentru celălalt. Relația dintre Vărsător și Berbec este caracterizată de multe certuri, Vărsătorul fiind cam prea imprevizibil chiar și pentru un Berbec.  

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...