Cu ce se ocupă și unde locuiesc părinții lui Mario Fresh. Detalii nebănuite despre “cuscrii” Andreei Esca

Madlen Moraru 25.06.2020, 15:46

Părinții lui Mario Fresh au ales să locuiască într-un loc total inedit și în perioada pandemiei. Tânărul artist a avut parte de un episod mai puțin plăcut, la malul mării. Cu câteva săptămâni în urmă, el a încasat o bătaie, alături de Jador, sub privirile îngrozite ale Alexiei Eram, fiica prezentatoarei PRO TV.

Cu ce se ocupă și unde locuiesc părinții lui Mario Fresh

Părinții lui Mario Fresh, pe numele său real Mario Gălățanu, au o afacere de care se ocupă, dar nu în România. De aceea, aceștia au revenit în permanență în țară. Chiar și de la izbucnirea pandemiei în țara noastră aceștia au rămas în continuare în străinătate. De curând s-a aflat că Michi și Claudia Gălățanu, cum se numesc părinții artistului, au dorit să aibă o viață nouă. De aceea s-au mutat tocmai în Tenerife, în cea mai mare insulă din arhipeleagul Canare ce aparține de Spania. Familia cântărețului a luat o asemenea decizie de câțiva ani, având chiar o afacere în afara granițelor.

Cu ce se ocupă și unde locuiesc părinții lui Mario Fresh. Detalii nebănuite despre “cuscrii” Andreei EscaPărinții lui Mario Fresh au dat la schimb România pe Tenerife

Cuscrii Andreei Esca au decis să plece din România și au chiar o afacere în Tenerife, de care se ocupă în permanență. Părinții lui Mario Fresh au ales o astfel de destinație exotică în care să se stabilească. E un semn clar că artistului nu i-a mers deloc rău în plan financiar, în ultimii ani.

Detalii nebănuite despre “cuscrii” Andreei Esca

”Ei au decis să își cumpere o casă în Spania, mai exact în stațiunea Tenerife, și să renunțe la viața din țară. Au considerat că acolo vor reuși din punct de vedere profesional să își clădească un viitor mai bun atât pentru ei, cât și pentru copii. Și-au deschis și un business și speră ca lucurile să decurgă conform… planului. Mai vin și prin Iași, chiar acum sunt aici, au venit să îl vadă pe fiul lor, însă, de stabilit, s-au stabilit acolo, cel puțin pentru viitorii ani.”, au povestit apropiații familiei lui Mario Fresh, potrivit celor de la wowbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe